dijous, 12 de novembre de 2009

CF SOLSONA INFANTIL: C.F. SOLSONA , 3 - SANTPEDOR , 2Alineació: Albert C, Marcel, Àngel, Kevin, Joan, Víctor, Àlex V, Alejandro, Xavier, Ossama, Amir, Serni, Carles,Àlex S, Nil i Arnau.

Sortim de les posicions de descens al guanyar un rival directe

- El matx es presentava molt emocionant perquè s’enfrontaven dos rivals directes pel descens de categoria. El partit va començar amb un Solsona molt ben plantat a dins el camp i amb ganes de jugar la pilota en tot moment. Fruit d’això van disposar de grans ocasions però no volien entrar i quan tot semblava anar més bé, en una jugada sense perill acaba en un xut fort i ras i es cola a dins de la porteria local. A partir d’aquí els blaus van treure l’orgull de dins i amb menys de 10 minuts ja havien donat la volta al marcador, amb dos grans jugades d’Àngel per la banda. Quan tot semblava que acabaria així just abans de la mitja part Solé fa una centrada a Nil que aquest de primeres la fica a dins.
- La segona part va començar amb un Santpedor amb ganes de fer mal a la porteria local, i quan només és portaven 5 minuts de joc els nostres ja havien encaixat un gol. El Solsona també va disposar de grans ocasions per ampliar l’avantatge al marcador, però la sort feia que la pilota no volgués entrar. També el Santpedor va disposar d’una gran ocasió per empatar però entre la defensa local, el porter i una mica la sort feien que la pilota no entrés a dins. Fins al final del partit atacs continus dels dos conjunts però que el marcador ja no és va moure més. Felicitar pel partit realitzat, i per les ganes de treballar que van demostrar durant el matx. A seguir tots com una pinya !!!


l’Àngel va ser clau al mig del camp