dimarts, 17 de novembre de 2009

CF SOLSONA FEMENÍ CADET-JUVENIL: NAVÀS, 8 - C.F. SOLSONA , 0


Olga.R, Mercé.C, Marta.P, Carla.Al, Clàudia.R, Gemma.C, Sara.C, Marta.A, Núria.C, Carla.An, Iria.P, Tània.R, Belén.S, Núria.P

SEGUIM MILLORANT TOT I LA DERROTA

Les noies del C.F Solsona es van enfrontar el diumenge passat contra el Navàs, un dels millors equips de la categoria i segon classificat de la temporada passada amb nombroses baixes per lesió.
El partit va començar ja amb domini local però amb un Solsona que es defensava molt bé i que va aconseguir mantenir la porteria a zero durant els primers vint minuts però en encaixar el primer gol de corner vam patir una baixada de moral degut a l’esforç fet per mantenir la porteria a zero fins llavors que va fer que el Navàs s’avancés fins a tres vegades i arribar a la mitja part amb un quatre gols en contra.
A la represa les solsonines, tot i el resultat, no es van rendir en cap moment i van lluitar durant tota la segona part però les visitants van sortir amb força i van sentenciar el partit amb quatre gols més que haguessin pogut ser més si l’Olga, molt atenta, no els hagués evitat. Al final un parell d’oportunitats pel Solsona però es va acabar el partit amb el marcador de 8-0 .
Tot i la derrota, es va poder observar una notable millora i vam poder veure l’entrega de les solsonines durant tot el partit. De ben segur que treballant així els resultats arribaran aviat.


L’Olga cada dia es mostra més segura