dijous, 12 de novembre de 2009

CF SOLSONA BENJAMÍ “A”: JOANENC “C”, 2 - C.F. SOLSONA , 4


Un partit que estava a la butxaca es complica.

Al començament del partit el Solsona surt al camp concentrat en el que ha de fer i com jugar aquest partit. En els primers minuts de partit ja dominava intentant fer i crear jugades d’atac, sobretot intentava entrar per les bandes, ja que el camp era gran i es podia crear molt perill. Gràcies això, Alex S. fa el primer superant el porter amb un bon xut.

A mesura que passaven els minuts el partit estava controlat per el Solsona provant jugades i formant bones combinacions d’atac, on després d’un refús de la defensa, Andrei des de fora l’àrea marca el segon pels visitants. El Solsona es relaxa tant, que amb dos contraatacs, els locals igualen el partit i arriba el descans.

Després de definir de nou l’estratègia al vestuari, el Solsona surt disposat a guanyar aquest partit, creant bones jugades i mostrant un joc bonic. Quan faltaven 10 min per el final Alex S. desfà l’empat amb una bona definició davant del porter. Després d’aquest gol els locals estaven decidits a empatar el partit, però la bona defensa Solsonina els hi impedeix, i després d’un bon contraatac Andreu marca el quart i dóna la tranquil•litat al Solsona.

Un partit complicat per la manca total de concentració durant tot el partit, on els descuits passen factura al Solsona.


Àlex Santander va tornar a marcar