dijous, 12 de novembre de 2009

CF SOLSONA ALEVÍ: NAVARCLES, 2 - C.F. SOLSONA , 0Jugadors: agustín, guillem, aitor, ramón, pol, iker, manel, fran, nil i ricard.

L’esgotament passa factura en el millor partit fins ara

El dissabte dia 7, els alevins del Solsona van jugar a Navarcles a dos quarts de deu del matí.
El Solsona es va concentrar el camp amb 10 jugadors per enfrontar-se a un rival directe, en una hora molt matinera però això no va interrompre el conjunt balu.Vam sortir molt ficats en el joc, a la primera part amb una estretègia ofensiva per part dels dos equips i amb una possesió de pilota molt partida. Els blaus només van patir en una sola ocasió quan un jove jugador groc va fallar davant de porteria sol i sense porter, i la possibilitat d’obrir el marcador per part del Solsona tampoc va ser `possible per part de Nil ja que no va arribar a la pilota.
A la segona part un Solsona animat per els grans minuts jugats van intentar moure el marcador a favor però no va poder ser ja que el cansament ens va dominar i el conjunt groc aprofitant aquest avantatge va obrir el marcador: 1-0, aleshores els escapolats ja es trobaven tancats al seu camp, fins que un rebot fora de l’àrea un jugador del Navarcles el va transformar amb un goàas per la creueta, i aquí es va tancar el partit amb un 2-0.
Cal destacar el compromís d’aquests 10 jugadors i felicitar en Pol per el seu gran partit a la defensa ja que fins ara a treballat de porter.

Molt bon partit d’en Pol Solé