dimarts, 17 de novembre de 2009

CF SOLSONA ALEVÍ: C.F. SOLSONA , 1 - SANTPEDOR, 6


Agustín, Aitor, Cots, Ramón, Arnau, Manel, Guillem ,Genís, Íker, Pol, Ricard, Mihai, Fran.

El partit té dues parts

El partit que vam disputar el passat dissabte contra l’equip del Bages va estar marcat per la contraposició de les dos parts, cosa que ho demostra que a la mitja part el resultat era de 1-2.

L’equip de casa va sortir sense complexos al camp però en adonar-se que el rival era més fort va recular les files i es va defensar amb orgull a darrere. Tot i això el Santpedor desprès d’un fallo va fer el 0-1, que el va neutralitzar el Pol desprès d’un contraatac on es va desfer del porter i va marcar. No obstant just abans d’anar a la mitja part es va tornar a avançar, gol que va fer mal als de casa.
L’equip semblava que sortia amb moltes ganes ja que veien possible empatar , i fins i tot guanyar el partit, però no va ser res més que un miratge ja que als pocs segons de començar la segona part el Santpedor va tornar a anotar un gol que va ser culminant per minva la moral dels nostres . I a partir d’aquest gol es va provar però ells portaven el ritme i nosaltres i ficàvem més cor que cap i físic.

Així doncs una setmana més sense puntuar, però amb una primera part bastant acceptable, i si s’ha de treure alguna cosa positiva és que vam poder fer un gol


Bon partit del Genís