dijous, 12 de novembre de 2009

CF SOLSONA, 0 – CD LINYOLA, 3 (CAMPIONAT CATALUNYA 1a TERRITORIAL - Grup 5)

CF Solsona: Juanjo, Obiols, Piera (Novelles), Alcázar, Rodríguez, Freixes, Alarcón (Jiménez), Solé, Miki, Cots i Casanovas (Moreno). També, Barcons, Codina i Serra.
CD Linyola: Roca, Lavín, Martí, Vendrell (Cortés), Mestres, Folguera, Joval, Tribó, Sol (Querol), Llauradó i Boldú (Gamero). També, Maimó.
L’àrbitre Sr. Xavier GRENIER va tenir una fluixa actuació, no estant ben auxiliat pels líniers Srs. Sergi ZAMORA i Sergi CLERESSO.
Va mostrar targetes grogues a Alarcón, Obiols i Novelles, del Solsona, i a Lavín, Joval,Gamero, Tribó i Mestres, del Linyola. El jugador local Jiménez va veure la targeta vermella directa, en el minut 69, per entrar per darrere un contrari, que estava encarat sol amb el porter.

Els primers minuts del partit van ser de joc altern, amb un bon posicionament del Linyola, que feia que el Solsona no sabés trobar el camí del gol. Es trobava amb una defensa visitant expeditiva i alhora un contaatac perillós. Així, en el 23’, es produeix una errada defensiva local, controla la pilota Llauradó que encara la porteria, marcant el primer gol (0-1). El Solsona vol fer però no pot. Els visitants es mostren segurs. Algunes faltes dels visitants porten perill a la seva porteria, però, unes vegades el porter Roca i d’altres la poca punteria solsonina, fan inefectius els llançaments.

En el 44’, es produeix una errada en el passi en la zona mitjana del Solsona, que és aprofitada per Tribó, que per velocitat i control, supera la dfensa i el porter Juanjo.

S’inicia la segona part amb plantejament atacant del Solsona, que veu com Juanjo s’ha d’esforçar per rebutjar una perillosa pilota. Desprès del còrner, saca fort i ràpit sobre Miki, s’interna i un defensor visitant li fa penal. Ell mateix el llença, massa fluix, i Roca l’atura. Apareixen els nervis i les imprecisions locals, culminant amb la targeta vermella directa a Jiménez (minut 69). Amb un jugador menys i el resultat advers, els solsonins no serenen el seu joc, mentres que els de Linyola fan faltes i faltetes per a perdre temps i així mantenir les diferències.

El cop final va venir en el 83’, quan Gamero aprofita una altra errada local, aconseguint el definitiu 0 a 3.

Aquí es va acabar el partit: pèrdues de temps per un costat, precipitació, per un altre.

PROPERA JORNADA

Campionat de Catalunya de Primera Territorial (Grup 5)

Diumenge, 15 de novembre de 2009, a les 16:00 hores (4 de la tarda), al Camp Municipal de Cervià de les Garrigues

CF CERVIÀ DE LES GARRIGUES & CF SOLSONA