dimecres, 18 de novembre de 2009

CF CERVIÀ DE LES GARRIGUES, 1 - CF SOLSONA, 2 (CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL - Grup 5)


VICTÒRIA QUE SAP A GLÒRIA

CF Cervià: Sito, Enric, Eugen, Oliva, Aniol, Fran, Sergi, Pérez, Moragues, Cristian i Manolín (Moha).
CF Solsona: Juanjo, Obiols, Alarcón, Piera, Rodríguez (Codina), Miki, Freixes, Solé, Cots, Casanovas (Serra) i Moreno (Novelles).
D’àrbitre en va fer el Sr. Jordi RODRÍGUEZ, amb una actuació regular i que va mostrar targetes grogues a Aniol, Sito i Sergi, del Cervià, i a Alarcón, del Solsona.

Camp de terra i difícil el del Cervià, on l’any passat el Solsona va veure com l’equip local s’emportava els tres punts. Aquest any qualsevol dels equips se n’hagués pogut portar la victòria, però al final, en l’últim instant, la totalitat dels punts van volar cap a Solsona.
Amb joc sense domini total de cap dels equips anava passant el temps, quan, en el minut 27, Cots encerta a introduir la pilota en la porteria de Sito. Els locals no es donen per vençuts i, en el darrer minut de la primera part, aconsegueixen batre Juanjo, per mitjà del jugador local Fran.

La segona part és de “toma i daca” i d’incertesa. En una de les jugades d’atac, els locals fan gol, que és anul•lat per l’àrbitre, tot i les queixes de públic i jugadors. Continua el joc altern i, els solsonins, en la darrera jugada i en el darrer minut, tenen la fortuna d’introduir la pilota dins la porteria local, per mitjà de Solé. Era el minut 90. Alegria solsonina i decepció local. No hi va haver temps per a res més.

Ara els Solsona es troba amb 13 punts (igual que el Cervià) i en el 10è lloc. Si aquest diumenge vinent es guanya, passarem davant l’Alpicat, que és el nostre visitant.

PROPERA JORNADA

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5)

Diumenge, 22 de novembre de 2009, a les 16:30 (2 quarts de 5 de la tarda), al Camp Municipal d’Esports :

CF SOLSONA & CF ALPICAT

CLASSIFICACIÓ C.F. SOLSONA: