dimarts, 24 de novembre de 2009

C.E. ARRELS - JUVENIL II DIVISIÓ G.19


ST.SALVADOR DE CERCS, 0 - ARRELS, 4


Arrels: Magí, Pere, Llorens, Albert, Bajona, Codina, Jorge, Najim, Besora, Oriol, Moncu. També: Yun, Manzano, Ramon, Oliva.


Gols: Moncu, Oriol, Albert, Besora.


RETROBEM EL CAMÍ DE LA VICTÒRIA.

Malgrat el resultat, el partit va ser força complicat, i no vam poder sentenciar-lo fins el tram final.

Es va començar força bé. Als pocs minuts de l'inici, el Moncu inagurava el marcador culminant una bona jugada d'atac. L'Arrels dominava i semblava que el partit es podria resoldre sense massa complicacions. Malgrat tot, el joc dels solsonins es va anar diluïnt, adaptant-se al d'un rival que va ser capaç de donar algun ensurt. Encara que es dominava, en qualsevol jugada el Cercs podia empatar i posar les coses molt difícils.

La sogona part va començar amb una tònica similar. Les coses, però, es posarien una mica més de cara quan l'Oriol va aprofitar una excel•lent assistència del Moncu per marcar el segon. A més, un jugador del Cercs veia la segona groga i deixava l'equip amb deu. El joc, però, no va millorar massa, no es notava la superioritat numèrica i els locals intentaven jugar una mica més, buscant el gol que els tornés al partit. Cap al final, però, vam començar a imposar el nostre joc i, en una contra, l'Albert sentenciava el partit i, pràcticament al darrer minut, el Besora marcava el quart.

A destacar la bona tasca del Yun quan va entrar a la segona part, va demostrar algunes coses i va ser en tot moment un malson per a una defensa rival que va aplicar una contundència excessiva per intentar frenar-lo.

El proper dissabte ens visita l'Artès, un equip que està fent una excel•lent temporada i que ocupa posicions de privilegi a la taula. Una victòria ens permetria continuar aspirant a formar part del grup capdavanter.