dimarts, 10 de novembre de 2009

C.E. ARRELS - JUVENIL II DIVISIÓ G.19: BERGA, 2 - ARRELS, 4


Arrels: Marc, Llorens, Ramon, Bajona, Palla, Oliva, Jorge, Besora, Codina, Oriol, Manzano. També: Magí, Moncu, Yun, Adri, Najim.

Gols: Oriol, Codina, Moncu (2)

COP D'EFECTE

Després de la contundent derrota al camp del Fruitosenc, l'equip es posa les piles i aconsegueix una victòria de prestigi al camp d'un dels favorits pel títol.

L'Arrels va plantejar el partit intentant compensar amb treball i disciplina la superioritat tècnica del rival. El Berga va exercir un domini intens durant la primera part, i va arribar disposar d'algunes ocasions. Quan semblava que el partit s'estava equilibrant una mica, van avençar-se en el marcador. L'equip, però, no va acusar el cop i va aconseguir empatar poc després, a la sortida d'un còrner. Amb l'empat s'arribaria al descans.

A la segona part, l'equip va sortir sense complexos, creient en les seves opcions i el joc es va equilibrar. El mig del camp funcionava bé, es creava perill i ben aviat van arribar dos gols més. El nerviosisme es va apoderar dels berguedans, que encara haurien pogut encaixar algun gol més. Un gol, fruit d'una excel•lent jugada personal, els tornava posar dins el partit quan mancaven 15 minuts, però l'Arrels va saber aguantar bé el resultat i, faltant poc pel final, el Moncu posava la sentència definitiva al partit.

Cal destacar l'excel•lent treball de l'equip i el sacrifici de tots els jugadors, que han demostrat que es pot plantar cara a qualsevol equip. El proper dissabte, a partir de les 17:30, es rep el Santpedor, un altre dels favorits pel títol.