dijous, 5 de novembre de 2009

CE ARRELS – INFANTIL I DIVISIÓ G.9 : EFO 87, 5 – ARRELS, 0


Arrels: Lluís, Arnau, Houssein, Guiu, Josep Ma, Guillem, David, Roger, Marouane, Miquel, Xavi i Livian.

EL RESULTAT NO REFLECTEIX EL JOC.

Amb aquest marcador , es pot pensar que va ser un partit plàcid pels locals , però res mes lluny de la realitat, ja que per mèrits i domini de la pilota el resultat hauria d’haver estat ben diferent.

En una primera part on el domini va ser dels de Solsona, la falta d’encert davant de porteria va ser la causant de que no es pogués anar al vestidor amb el marcador a favor, ja que sense exagerar es podia haver marcat en mes de tres ocasions i per el contrari els d’Olesa en els seus dos únics xuts si que van estar encertats.

A la segona part, amb la moral tocada pel resultat, van sortir al camp amb ganes de donar la volta però la mateixa ansietat feia que no sortís res de res als jugadors solsonins. Les oportunitats s’ anaven repartint, però el marcador no es movia. Va ser, però, l’equip de casa qui, als darrers cinc minuts, va saber aprofitar tres refusos per deixar el definitiu 5 a 0.

Aquest dissabte es jugarà a Igualada en un partit que de segur serà disputat i on esperem recuperar els efectius lesionats per poder emportar-nos els punts cap a Solsona.