dimarts, 17 de novembre de 2009

C.E. ARRELS – INFANTIL “A” I DIVISIÓ G.9: ARRELS, 0 – MANRESA, 4


Arrels: Lluís, Arnau, Houssein, Guiu, Josep Ma., Guillem, Marcel, David, Livian, Roger, Xavi, Manel i Dani

NO HI HA MANERA

El passat dissabte l’infantil del CE Arrels va rebre la visita del Manresa, el quart classificat a la taula, amb la clara intenció de trencar la mala dinàmica que els acompanya, però no va poder ser tot i posar les coses complicades als visitants, que en l’únic xut que van fer entre els tres pals a la primera part va aconseguir batre la porteria defensada pel Lluis, mentre els atacs dels solsonins no fructificaven.

A la represa la dinàmica es manté i els del Bages en el primer xut marquen el segon gol. Això, però, no va fer que els locals sortissin del partit, al contrari, van començar a tocar la pilota i a crear jugades de perill, la més clara la rematada de cap del Xavi al travesser i el refús que recull ell mateix i la pilota surt fregant el pal; després d’aquesta clara ocasió encara en va venir un altra per part del Roger que després d’escapolir-se de la defensa el porter visitant va tocar la pilota desviant-la a corner. Pel contrari els manresans continuaven amb la seva efectivitat i en una contra feien el tercer i ja en temps afegit el quart.

Ara ens espera el Barbera del Vallès, un equip de la nostra lliga i que ens fa jugar diumenge a les 3 de la tarda , esperem que aquest horari ens doni la mica de sort que ens fa falta per aconseguir la primera victòria