dimecres, 4 de novembre de 2009

C.E. ARRELS – INFANTIL "B": SANT PAU, 18 - ARRELS, 0

Arrels: Marc Sala, Marc Pallaruelo, Oriol Palou, Ferran Moreno, Miquel Serra, Eduard Torra, Mohamed El Madani, Roger Oriola, Lleïr Moreno, Marc Gonzàlez, Manel Vila. També: Anna Magin, Laia Garcia

Sense esma.

A priori, el partit es veia complicat, contra un equip format per jugadors de segon any, molt més forts físicament. Si a tot això s'hi afegeix la dificultat del terreny de joc, la desgana inicial i la desmoralització una vegada el rival va anar eixamplant les diferències, s'explica un resultat tant abultat.

La primera part ja va començar malament. La primera jugada del partit va agafar tot l'equip en fred i acabava en gol. Encara no havien passat dos minuts i queia el segon. Costava entrar en el partit, i el rival, amb el resultat a favor, imposava totalment el seu domini. Amb el partit ja decidit, finalment l'equip va començar a jugar una mica, es va disposar d'alguna ocasió per retallar diferències i els jugadors manresans queien amb certa freqüència en el fora de joc. El marcador al descans va ser de 0 a 7.

A la segona part, l'apagada ja va ser total. El desgast físic hi va ajudar, però el cert és que tothom ja estava més pendent de que s'acabés aquell suplici que de cap altra cosa, contra un rival a qui tot li sortia.

Aquest diumenge es juga al Municipal contra l'Avinyó. Esperem haver oblidat aquest partit i tornar a recuperar la línia de treball habitual.