dimarts, 24 de novembre de 2009

C.E. ARRELS – INFANTIL "B" II DIVISIÓ G.18


AVIÀ, 8 - ARRELS, 0

Arrels: Daniel Soria, Miquel Serra, Oriol Palou, Albert Vila, Livian Castillo, Ferran Moreno, Guiu Montaner, Mohamed El Madani, Marc Gonzàlez, Lleïr Moreno, Manel Vila. També: Laia Garcia, Aitor Colell, Eduard Torra, Marc Pallaruelo, Roger Oriola.


MEREIXÍEM UN RESULTAT MILLOR

Contra un rival assequible, situat a la part baixa de la taula, l'Arrels ja rebut un correctiu que pensem que ha estat excessiu, si més no pels mèrits realitzats.

L'Avià ha sortit a per totes i ha dominat el partit, aprofitant que als nostres els costava adaptar-se a una superfície de gespa natural molt humida. Durant tot el primer temps no han disposat de massa ocasions, si bé han pogut aprofitar molt bé dos errors de marcatge per aconseguir dos gols. A partir d'aquí, hem començat a jugar millor, el centre del camp enviava algunes pilotes en condicions i a la recta final hem tingut dues oportunitats, una pilota llarga en la que el Lleïr se n'ha anat per velocitat de la defensa i un penal assenyalat per una puntada de peu al Manel. En ambdos casos, la pilota ha acabat al pal. Amb 2-0 s'ha arribat a la mitja part.

Al descans, érem conscients que jugant així el partit es podia remuntar. Malgrat tot, al primer minut de la represa, un rebot afavoria un jugador de l'Avià, que es quedava sol davant el Dani i podia marcar a plaer. Era un cop fort, però l'equip ha jugat bé i s'ha disposat d'alguna bona ocasió; de fet, ha estat el partit de la temporada en que hem tingut més ocasions per marcar, però la pilota no volia entrar. En una contra, l'Avià ha marcat el quart i aquí pràcticament s'ha acabat el partit. L'Avià ha pogut aprofitar la nostra baixada física i anímica per anar augmentant el resultat.

El proper diumenge, a partir de les 10:00, juguem al Municipal contra el Puig-reig.