dilluns, 9 de novembre de 2009

C.E. ARRELS – INFANTIL "B" II DIVISIÓ G.18: ARRELS, 2 - AVINYÓ, 7

Arrels: Daniel Soria, Guiu Montaner, Oriol Palou, Ferran Moreno, Miquel Serra, Arnau Montaner, Livian Castillo, Roger Oriola, Marc Gonzàlez, Roger Sala, Manel Vila. També: Anna Garcia, Mohamed El Madani, Aitor Colell

Gols: Roger Sala (2).

Partit amb dues cares.

L'infantil de l'Arrels ha sortit disposat a passar pàgina respecte el desastrós partit al camp del Sant Pau. Durant la primera meitat, s'ha fet el millor joc de la temporada, i s'ha pogut plantar cara a un equip de la part alta de la taula i que, com ve essent habitual en els nostres rivals, disposa de superioritat física. Els solsonins es defensaven bé i, quan tenien la pilota, eren capaços de sortir tocant, realitzant bones jugades i creant perill. S'ha pogut arribar al descans amb un 2-1 i oferint un bon joc.

A la segona part, el partit ha canviat radicalment. Els visitants han posat la directa mentre l'equip ha baixat físicament. A més, el Dani, que ha fet una primera part excel•lent, s'ha lesionat i no ha pogut acabar el partit. L'Avinyó ha aprofitat aquest avantatge i la seva superioritat física per capgirar el marcador i, tot i que els jugadors de l'Arrels no han llençat en cap moment la tovallola, anar ampliant el seu avantatge fins el final.

Cal destacar l'actitud de l'equip, capaç de jugar bé i plantar a rivals superiors.

La propera setmana no es juga, degut a la retirada de competició del Berga "B". El proper partit és, d'aquí a quinze dies, al camp de l'Avià.