dimarts, 10 de novembre de 2009

C.E. ARRELS – CADET I DIVISIÓ G.9: SANTBOIÀ “B”, 1 – ARRELS, 0


Arrels: Jordi, Comelles, Bernat, Murcia, Toni, Ollé, Nourdin, Robert, Pasqual, Gerard i Guilli. També Ferran, Marc, Pau, Garcia, Nil i Sala.


S’ESCAPA UN PUNT

Dissabte passat ens vam desplaçar a Sant Boi per jugar contra un dels equips capdavanters de la lliga, el qual estava format per jugadors de segon any.

Els cadets del CE Arrels van disputar un gran partit que es va decidir en una jugada a pilota parada. La primera part va ser molt igualada amb ocasions de gol a les dues porteries però va destacar un joc amb molta lluita al centre del camp.

A la segona part va seguir la mateixa tònica, el partit no va baixar de nivell i es veia dos equips molt ben situats al camp. El Santboià es va avançar al marcador, i a cinc minuts del final del partit, un penal a favor dels verds va ser aturat pel porter local. Tot i això vam marxar amb el cap ben alt ja que vam donar molt bona impressió tant de joc com de comportament en un camp molt difícil.

La setmana vinent ens visita el Gironella el dissabte a les 3h de la tarda, és el cuer de la classificació però no serà un partit fàcil. Sort!!