dimarts, 17 de novembre de 2009

C.E. ARRELS – CADET I DIVISIÓ G.9: ARRELS, 3 – GIRONELLA ,0


Arrels: Xavi, Pau, Raul, Bernat, Marquez, Ollé, Nourdin, Murcia, Comelles, Robert i Guilli. També: Ferran, Toni, Marc, Nil, Sala, Bauti i Garcia.

Gols: Nourdin i Robert (2).

SEGUEIX LA RATXA A CASA.

Portem vuit jornades de lliga i a casa hem guanyat els quatre partits disputats. Aquesta setmana va ser contra el cuer de la classificació, el Gironella.

Durant el primer quart d’hora de joc vam sentenciar el partit, ja guanyàvem per tres gols a zero. El primer gol després d’una centrada del Murcia, Nourdin va engaltar un xut ras al pal que feia el primer gol. El segon gol i el tercer els va marcar Robert després d’unes bones jugades individuals.

A partir d’aquí el partit es va igualar però el Gironella ho tenia massa complicat per empatar-nos i nosaltres ens vam dedicar a jugar la pilota sense presses ni pressió. Van jugar molta estona seguida els cadets de primer any i van tractar de tu a tu a un equip com és el Gironella.

Cal felicitar la defensa dels verds i al seu porter, el Xavi, que vam deixar la porteria a zero després de set jornades.

La setmana vinent juguem contra el Fruitosenc, un equip igualat a nosaltres, tant en el joc com en la classificació a la lliga. Sort!!