dilluns, 16 de novembre de 2009

C.E. ARRELS – ALEVÍ II DIVISIÓ G.21: BERGA, 2 – ARRELS, 3

Arrels: Guillem Ribó, Guillem Vilà, Lluis Pijuan, Albert Pijuan, Marc Pujol, Ferran Colell, Agustin Carrizo, Kadder Guettaf (1), Marc Casaldàliga, Manel Estany, Guillermo Morales, Guillem Bajona, Agustín Moreno (1), Carla Ferrer, David Colell, Lluis Villaro (1), Toni Moreno, Tomàs Jané, Pau Aguilera.


GUANYEM AL BERGA I A LA GRIP.

Aquesta darrera jornada dos van ser els rivals als que es va enfrontar l’aleví del C.E. ARRELS, el CF Berga i el grip. A darrera hora fins a 7 baixes, gairebé totes per la grip, van fer perillar que els solsonins s’haguessin de desplaçar a jugar amb només 10 efectius, comptant-hi els dos porters. Amb aquest panorama alguns jugadors van fer un sobreesforç (amb la inestimable col.laboració en alguns casos del Dalsy i en altres dels pares, sacrificant jornada familiar) i ens personarem a jugar amb 13 jugadors.

La majoria de baixes eren a la línia defensiva i es va haver d’improvitzar-ne una amb el David Colell acompanyant al Lluís Pijuan, molt solvent el seu partit. Tots dos es van entendre a les mil meravelles i l’equip ho va agrair.

Conscients que l’Arrels tenia una plantilla curta, i en el cas d’alguns jugadors sense massa gasolina a les cames i als pulmons, es va intentar jugar un partit controlat, evitant que el jugador amb més talent del Berga (el núm. 20) participés massa. Una primera part molt correcta, materialitzant dues ocasions (Lluis Villaró i Kadder) de les sis o set gaudides i amb molta contundència a la defensa i al mig camp. El Guillem Ribó no va tenir gens de feina i amb una mica més d’encert al davant el Lluis Villaró i el Toni Moreno en podien haver fet dos o tres més. A la represa el Berga, en un (potser l’únic en tot el partit) despiste defensiu dins l’area marcà l’1-2 contestat immediatament per l’Agustín Moreno amb l’1-3. Al minut 23 quan les forces ja començaven a fallar i el Berga apretava més marcaren de falta el 2-3, que al final seria definitiu. En els darrers 7 minuts l’Arrels podia haver marcat algun altre gol, impedit per la mala sort i el Guillem Vilà va haver d’intervenir en un contraatac del Berga evitant el que hauria estat un injust empat. Al final victòria ajustada però justa, hauria d’haver esta més àmplia, vistos els mèrits d’uns i altres.

Finalment en destacarem l’esforç de tots els jugadors, van rendir en alguns casos per sobre de les seves disminuïdes possibilitats físiques per culpa de la grip, i la implicació de tothom (jugadors, pares..etc).

La jornada vinent es juga en diumenge a Santpedor, contra un equip de les característiques de l’Arrels pel que ens fa pensar que ens trobaren amb un altre disputat partit que se l’endurà qui menys despistes tingui.