dimecres, 11 de novembre de 2009

C.E. ARRELS - ALEVÍ II DIVISIÓ G.21: ARRELS, 0 - BARRI SAGRADA FAMÍLIA, 3

Arrels: Guillem Ribó, Guillem Vilà, Lluis Pijuan, Albert Pijuan, Marc Pujol, Ferran Colell, Agustin Carrizo, Kadder Guettaf, Marc Casaldàliga, Manel Estany, Guillermo Morales, Guillem Bajona, Agustín Moreno, Carla Ferrer, David Colell, Lluis Villaro, Toni Moreno, Tomàs Jané, Pau Aguilera.


LA SUPERIORITAT FÍSICA ÉS DETERMINANT


El titular podria ser el resum del partit que es jugà el darrer cap de setmana pels alevins del CE ARRELS. Al davant un equip format en la seva totalitat per jugadors de segon any, que a la superioritat física i afegiren un bon toc de pilota. Com va passar fa quinze dies l’assignatura pendent dels solsonins fou principalment el moviment ràpid de pilota i l’anticipació, apart de petits despistes defensius. Tant a la defensa, com al mig del camp o a la davantera per que no ens cansarem de dir que les tasques defensives comencen per la línia d’atac. Si els de davant no pressionen coordinadament amb els del mig del camp, si els del mig del camp no atrapen cap pilota dividida o no dificulten la circulació de pilota rival, si els porters no estant dins el partit encara que s’ataqui o dubten en les seves decisions, o si o els defenses no executen els marcatges o els relleus correctament no serveix de res el plantejament ofensiu del partit. No sortirà res bé. La forma de jugar del CE ARRELS pretén ser col.lectiva, amb participació activa de tots els jugadors i per aquesta raó es demana que tothom estigui ficat dins el partit. La temporada passada, a futbol-7 i com a benjamins de segon any, les llacunes o mancances que es patien tant en defensa com en atac eren contrarestades per una bona condició física; però aquesta temporada pel que s’ha vist això no podrà ser, o es juga els 90 minuts “a tope”, com els 20 primers de la segona part, o costarà molt treure endavant els partits.

Però no tot va ser negatiu. Com s’ha dit es va plantar cara a un equip físicament més fort i durant els primers 20 minuts de la segona part, amb un advers 0-1 al marcador, es va dominar però sense materialitzar cap ocasió. Es podia haver entrat al partit però un ràpid contratac rival, agafant- nos la línia defensiva al mig del camp, suposà el 0-2 que el deixà sentenciat.

Ara ens esperen dues sortides seguides a Berga i a Santpedor. Equips que vistos els resultats que han aconseguit en jornades anteriors estan a l’abast del CE ARRELS sempre que es mantingui el nivell de joc mostrat a Navàs o el dels primers minuts de la segona part d’aquesta jornada. Estem convençuts que en aquests dos desplaçaments es seguirà aprenent, es millorarà en tots els aspectes i se’n trauran resultats positius.