dimecres, 11 de novembre de 2009

C.B. IGUALADA “B” 81 C.B. SOLSONA Júnior Masculí 63


Valentí.F 11 (1triple), Adrià.J, Oriol.G 16 (2 triples), Joan.T 2, Majid.B, Bryan.T 2, Joan.P 8, Pau.A.C 4, Dani.V 18 (1 triple), Albert.S, Moha.B, Martí.R 2.

Partit per oblidar.

Els nois de Òptica Roures van realitzar un dels pitjors partits en el que portem de temporada, per no dir el pitjor, el primer quart va ser d'intercanvi de cistelles on els locals guanyaven el parcial 19-14, el segon quart va seguir la mateixa tònica i els visitants perdien el parcial 20-15 per arribar a la mitja part 39-29.
A la represa la cosa encara anava mes malament i ara només varem fer 9p en tot el quart per acabar perdent-lo 15-9, 54-38 al final de quart, els locals havien retallat diferencies ja que havien arribat a perdre de 19p, L'últim quart va seguir la mateixa tònica els Solsonines gracies primer a la zona retallaven distacia els locals s'allunyaven de nou i amb una pressió els retallavem una mica fins a 10p a falta d'un minut i mig del partit, en aquest minut els locals es tornaven a distanciar fins a 18per acabar el partit 81-63.
Va nenes que podem i sabem reaccionar, ja sens han baixat a tots els peus a terra i sabem que sinó treballem dur tot els partits i els entrenaments no guanyarem passejant.... una cosa a destacar del partit es que els locals van dominar el rebot 68-19...nens aquí hi em de posar-hi cura, ja que l'adversari no era pas mes alt que nosaltres i aquest cap de setmana rebem l'equip mes alt del grup entrenat per un conegut nostre com es el Jordi Bover “Boby”.