dijous, 26 de novembre de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5) CF SOLSONA, 1 - CA ALPICAT, 3


Cf Solsona: Juanjo, Codina (Jiménez), Moreno (Planes), Obiols, Rodri, Freixes, Alcázar, Alarcón, Cots, Novelles (Serra) i Miki (Vilar).
CA Alpicat: Mauri, Puntí (Sebastià), Vila, Simón, Cagigas (Pascual), García, Rourera (Puñet), Serrano, Roure (Bañeres) i Abella (Carrió).
Àrbitre: Sr. Jordi Capdevila, malament (sense influir en el resultat). Els seus ajudants, els Srs. Èric Graells i Eduardo Prats, no el van assistir bé en la seva funció, per inhibició o per massa senyalitzacions. Tant un com els altres van interrompre massa el joc de forma innecessària, trencant el ritme dels jugadors. Va mostrar targetes grogues a Codina, Obiols, Alcázar i Freixes, del Solsona, i a Simon (50’ i 66’), Mauri, Pascual, Serrano i Bañeres. Targetes vermelles a Simón (2 grogues) i Sebastià (directa, 90’).

Es va guardar un minut de silenci per la mort de l’ex-jugador, ex-directiu, ex-president i soci del CF Solsona, el Sr. Lluís REIG i OLLER (a.c.s.).
Des d’un principi es veu un Alpicat molt centrat en defensa, jugant la pilota fluïdament. Els jugadors locals es mostren una mica desorientats i juguen de forma pecipitada. En una de les penetracions visitants per la zona d’interiors, provoca una entrada tardana de Codina, produint penal. Aquest és llançat per Serrano, que aconsegueix el 0 a 1. Corria el minur 12. Continua el joc imprecís del Solsona, mentre l’Alpicat controla el joc i fa atacs perillosos. Tant a uns com als altres se’ls xiulen faltes en la seva línia medul•lar, que representen perill sobre cada porteria, resolent bé els porters.
En el minut 28, s’assenyala una falta en la zona mitja-lateral dreta del camp solsoní. Es treu al cercle de l’àrea, Rourera fa un molt bon passi de cap sobre Roure, que controla i bat Juanjo de tir potent i creuat. Continua el joc altern, molt tranquil per part visitant i algunes pèrdues de temps.
A la segona part el Solsona surt amb força, però imprecís, topant-se amb nombroses faltes visitants i la meticulositat del col•legiat. En el minut 69 es produeix una jugada desafortunada: Mauri treu fort des de la seva àrea, toca en el lateral de la cama d’Obiols, descol•locant el porter Juanjo que no pot evitar que la pilota arribi al fons de la porteria. És el 0 a 3. Uns moments de desànim solsoní, però els jugadors semblen sobreposar-se, l’àrbitre continua amb la meticulositat amb les entrades solsonines i la permissivitat a les dels visitants, així com en les pèrdues de temps. Aquesta lluita local es veu premiada en una jugada de contraatac portada per Cots, que supera el meta Mauri per sobre, fent el gol de l’honor.
Els jugadors solsonins hauran d’aplicar-se força en els diferents partits, perquè no hi ha cap equip fàcil en aquesta categoria. Tots són accessibles, però a la vegada tots et poden guanyar.
El proper equip rival, l’Almenar té 2 o 3 jugadors destacats, no éssent res de l’altre món, un bon contraatac i dos oportunistes (un subsaharià, sobretot ràpid i alt). Per això podria ser un d’aquests accessibles, tenint en compte que no donen mai una pilota per perduda i el públic pressiona molt els col•legiats. Caldrà evitar faltes innecessàries prop la línia mitjana. Ànims i endavant!!!.