dimecres, 4 de novembre de 2009

CAMPIONAT CATALUNYA 1a TERRITORIAL (Grup 5) - CF POBLA DE SEGUR, 2 - CF SOLSONA, 2

CF POBLA DE SEGUR, 2 - CF SOLSONA, 2
CF Pobla de Segur: Martínez, Peroy (A. Roset), J. Roset, X. Martínez, F.-X. Roset, Truch, Roselló, Plancheria, Juangran, Marchal (Vila), Poyatos (Moustapha). També Galego i Alegret.
CF Solsona: Juanjo, Obiols (Casanovas), Alarcon, Alcázar (Jiménez), Codina (Rodri), Freixes, Jean, Piera, Cots, Novelles (Serra) i Solé.
El Sr. Hernández Cacho va dirigir l’encontre, auxiliat pels Srs. Piñeiro Vilella i Rios Barca. Va mostrar targetes grogues a Planchería (39’ i 90’) i Roselló (78’) i vermella a Planchería, del Pobla; a Obiols (6’), Alarcón (15’), Jean (66’), Novelles (70’) i Freixes (81’), pel Solsona.

El Solsona es va desplaçar a La Pobla la tarda del dissabte. Aqquest camp de terra és un dels perillosos de la categoria, donat que, si vols guanyar, has de demostrar que ets molt superior als locals. Van a per totes, amb més o menys tècnica, però no pots jugar a veure-les a venir ni encantar-te. Cada equip va voler imposar el seu ritme, dominant els locals. En el minut 14, Poyatos marcava l’1 a 0. Tots els intents d’empat solsonins van ser frustrats o no es van aprofitar en aquesta primera part.
En la segona part, el Solsona surt disposat a treure quelcom de positiu i, en el minut 58, Casanovas obté l’empat, quan feia 3 minuts que havia sortit al camp, debutant amb els solsonins. No va durar gaire aquest marcador, perquè Truch va avançar els locals, en el 67’. Si els visitants no van tenir sort durant el partit, a les acaballes, minut 88, el jugador local A. Roset va introduir la pilota dins la seva porteria, representant la igualada i un punt per a cada equip. Els solsonins ja poden estar contents vista la mala fortuna que van tenir els 87 primers minuts.

PROPERA JORNADA

Campionat de Catalunya de Primera Territorial (Grup 5)
Diumenge, 8 de novembre de 2009, a les 16:30 (2 quarts de 5 de la tarda), al Camp d’Esports de Solsona

Classificació després de la jornada 8: