divendres, 27 de novembre de 2009

Avui s’obre al trànsit la renovada avinguda de Sant Jordi

27/11/2009

Els treballs d’urbanització es completaran definitivament durant el desembre

Aquesta tarda la renovada avinguda de Sant Jordi, en obres des del mes de març, s’obrirà al trànsit. Ho va anunciar ahir al Ple el regidor d’Urbanisme i alcalde accidental, Martí Abella. Tot i això, es demana la “màxima precaució en la circulació”, atès que aquest vial encara és una zona d’obres –s’hi podrà transitar a una velocitat màxima de 30 quilòmetres per hora fins que finalitzin els treballs.

En aquests moments tan sols falta la connexió a la xarxa elèctrica de l’enllumenat públic i la col·locació del mobiliari urbà, a més d’alguns acabats en l’enjardinament. L’Ajuntament preveu que les últimes actuacions es completin en el decurs del mes de desembre. L’empresa GrupMas Constructors ha estat l’encarregada de l’execució d’aquesta obra, que ha tingut un pressupost d’1.072.700 euros.

Aquesta urbanització comprèn un àmbit d’11.500 metres quadrats, entre les places de Sant Jordi i del Turó de Sant Magí, i inclou un tram del carrer de Domènec Costa i Bafarull i tot el carrer del General Tristany. La priorització del vianant, amb un passeig de 8,5 metres d’amplada, és una de les qualitats més destacables d’aquest projecte. La funció cívica de l’avinguda, però, continuarà sent compatible amb el trànsit rodat en doble sentit de circulació.