dimecres, 25 de novembre de 2009

Activitat a l'arxiprestat de Solsona-Morunys (28/10 - 05/11)

Sant Andreu del Pujol Melós.- Avui diumenge, dia 29, a 2/4 d’11, Missa en honor de Sant Andreu, cant dels goigs i benedicció del pa.

CAMBRILS
Festa de Santa Bàrbara.- Diumenge que ve, 6 de desembre, Missa a la capella d’Espunyes.

CLARÀ
Festa de Sant Andreu.- Avui diumenge, 29 de novembre, a les 12, Missa en honor del patró de la Parròquia.

LA LLENA
Festa patronal de Sant Serni.- Aquest diumenge, 29 de novembre, a les 12, Missa i celebració del patró de la Parròquia.

LA MATA (Llinars)
Festa de la Puríssima.- Dimarts, 8 de desembre, Missa en honor de la Immaculada Concepció.

LA PEDRA
Festa del patró Sant Sadurní.- Avui diumenge, 29 de novembre, Missa i cant dels goigs.

LA VALL
Festa de Santa Eulàlia.- Diumenge vinent, 6 de desembre, a les 4 de la tarda, Missa, visita al cementiri i benedicció del pa

LINYA
Festa de Sant Andreu.- Aquest dissabte, 28 de novembre, a les 7 de la tarda, Missa a la capella de Sant Andreu de la Sala de Linya en honor del patró.
Hi haurà Missa vespertina dissabte vinent, 5 de desembre, i dilluns, dia 7, vigília de la Puríssima, a les 7 de la tarda.
.
OGERN
Festa del patró Sant Serni.- Avui diumenge, 29 de novembre, a les 12, Missa, benedicció del pa i cant dels goigs de sant Serni, patró de la Parròquia.

SOLSONA
Celebració de les Noces d’Or i d’Argent matrimonials.- Es va acostant el dia de celebrar, conjuntament i a nivell parroquial, les Noces d’Or i de Plata matrimonials d’aquells que ho desitgin, tant de la parròquia de Solsona com de les altres de l’Arxiprestat. Serà amb les parelles que es van casar el 1959 (ara fa 50 anys) i les que ho van fer el 1984 (ara en fa 25). Ho celebrarem assistint a la Missa de 2/4 d’1 de la Catedral, el diumenge 13 de desembre. La presidirà el senyor Bisbe, mons. Jaume Traserra, i en acabar, després de fer una foto de tots plegats al peu de l’altar, hi haurà un dinar amb tots els qui s’hi vulguin apuntar. Anirem donant més informació, però és convenient que les parelles ja s’hi comencin a apuntar: Casa de la Parròquia, telèfon 973 48 01 23.

Confraria de la Mare de Déu del Claustre.- En compliment del que prescriu l’article n. 10 dels Estatuts, dissabte vinent, 5 de desetembre, la Missa de les 8 del vespre, s’oferirà pels confrares: Joana Riart i Algué, Carme Torregassa i Vidal, Carme Joval i Solanes i Carme Sanclimens i Ramellat, que han mort durant els darrers mesos. Són convidats a participar-hi els familiars i amics, particularment els membres de la Confraria.

Ordenació diaconal.- Diumenge que ve, 6 de desembre, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’Església Catedral de Solsona, el senyor bisbe ordenarà de diaca al seglar Antoni Cid Briansó, de Mollerussa. És una persona casada que se li administrarà el diaconat per a servir l’Església diocesana en funcions importants del culte. És important que l’acompanyem amb la nostra presència. En acabar la celebració hi haurà un piscolabis per a tothom a la Sala dels Màrtirs.
Tinguem en compte que aquest diumenge, dia 6, no hi haurà la Missa conventual de les 7 de la tarda.

Catequesis per a joves i adults.- Cada dilluns i dimecres, de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre, té lloc una sessió de Catequesi oberta a tothom sense compromís per als qui vulguin aprofundir la seva fe, fer una experiència espiritual i apropar-se al missatge de Crist. Ara tenim l’oportunitat de conèixer directament el camí neocatecumenal que ja s’ha estès arreu del món.

Adoració al Santíssim.- Els dimarts a la Catedral, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 del vespre, amb quietud i silenci. També es fa una estona de pregària per les vocacions sacerdotals, recordant que estem en l’Any Sacerdotal..

MANS UNIDES

(REQUADRE DE LA SETMANA PASSADA SOBRE L’EXPOSISCIÓ DEL 50é ANIVERSARI)

MOVIMENT DEMOGRÀFIC
BAPTISMES
Sant Climenç.- El 27 de setembre, Pau Bajona Cots, fill de Josep Maria i de Montserrat, nat el 23 de juliol de 2009.

DEFUNCIONS
Sant Just-Joval.- El 19 de novembre, Lluís Reig Oller, casat, de 82 anys.
Solsona.- El 31 d’octubre, Pere Travé Morera, casat, de 81 anys.
• L’1 de novembre, Manel Barat Orrit, casat, de 82 anys.
• El 2 de novembre, Pilar Garcés Navarro, casada, de 64 anys.
• L’11 de novembre, Nativitat Guàrdia Selva, vídua, de 77 anys.
• El 14 de novembre, Maria Segués Bertran, vídua, de 90 anys.
• El 20 de novembre, Marina Estupiñán Orrit, vídua, de 81 anys.

MISSES ENCOMANADES
SOLSONA: Dia 28.- A 2/4 de 7 de la tarda, per Manel Dalmau Carrera, Gonzalo Clotet Capdevila (39è a.), Isidre Villaró Puig. A les 8 del vespre, per Maria Teresa Sas Farnós (14è a.). Dia 29.- A les 10 del matí, per Ramon Serra Malé, Agustí Villaró Vilaseca (12è a.); esposos Francisco Molina García i Encarnación Vega Pascual, Salvador Torruella Vilaseca i Maria Espuga Sala. A 2/4 de 12, per Maria Teresa Sas Farnós (14è a.), Agustí Villaró Vilaseca, Ramon Serra Malé. A 2/4 d’1, per Agustí Villaró Vilaseca, Guillem Martínez Miquela (18è a.) i família Martínez-Romero i Miquela-Solé. Dia 30.- A 2/4 de 8 del vespre, per Miquel Besora. Dia 1.- A les 10 del matí, per Ramon Serra Malé. A 2/4 de 8 del vespre, per Romà Salas Casafont. Dia 2.- A les 10 del matí, per Rosita Vilardell Serra. Dia 3.- A 2/4 de 8 del vespre, per Miquel M. Flores Flaquer. Dia 4.- A les 10 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, per Joan Vilardell Torrent, Miquel Vilardell Torrent, Dolores Torrent Casals, Maria Victoria Angulo Díaz (4t a.). Dia 5.- A les 10 del matí, per Jacinta Vall Noguera, Josep Muedra Bendicho.