dimecres, 18 de novembre de 2009

Activitat a l'arxiprestat de Solsona-Morunys (22/11 - 29/11)

CASTELLTORT
Festa de Sant Climent.- Demà dilluns, 23 de novembre, a les 12, Missa en honor del nostre patró.

CLARÀ
Festa de Sant Andreu.- Diumenge que ve, 29 de novembre, a les 12, Missa en honor del patró de la Parròquia.

EL MIRACLE
Benvingut, P. Castanyer.- El pare Abat de Montserrat ha destinat el pare Jordi Castanyer a la comunitat benedictina del Miracle per a completar el nombre de quatre monjos permanents. Molts ja el coneixeran ja que va ser el Superior del Miracle durant els anys 1998-2001 i s’alegraran del seu retorn.

LA LLENA
Festa patronal de Sant Serni.- Diumenge que ve, 29 de novembre, a les 12, Missa i celebració del patró de la Parròquia.

LA PEDRA
Festa del patró Sant Sadurní.- Diumenge que ve, 29 de novembre, Missa i cant dels goigs.

LA SELVA
Festa de Sant Climenç.- Avui diumenge, 22 de novembre, a la 1, Missa a l’església parroquial per celebrar el nostre patró.

LINYA
Festa de Sant Andreu.- Dissabte vinent, 28 de novembre, a les 7 de la tarda, Missa a la capella de Sant Andreu de la Sala de Linya en honor del patró.

NAVÈS
Missa dominical.- Diumenge vinent, 28 de novembre, Missa a 2/4 de 12.

ODÈN
Festa de Santa Cecília.- Aquest diumenge, dia 22, a 2/4 de 12, Missa i cant dels goigs en honor de la titular de la Parròquia i patrona de la música.

OGERN
Festa del patró Sant Serni.- Diumenge que ve, 29 de novembre, a les 12, Missa, benedicció del pa i cant dels goigs de sant Serni, patró de la Parròquia.

SANT CLIMENÇ
Festa de Sant Climenç.- Demà dilluns, 23 de novembre, a 2/4 de 6 de la tarda, Missa i cant dels goigs en honor a Sant Climenç, patró de la Parròquia.

SANT FELIU DE LLUELLES
Missa dominical.- Diumenge vinent, 29 de novembre, a les 10 del matí.

SOLSONA
Catequesis per a joves i adults.- Van continuant, amb satisfacció dels participants, les catequesis per a joves i adults al Cor de Maria. Cada dilluns i cada dimecres de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre. Recordeu que us hi podeu incorporar quan vulgueu, encara que no hàgiu assistit a les primeres.

Adoració al Santíssim.- Els dimarts a la Catedral, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 del vespre, amb quietud i silenci. També es fa una estona de pregària per les vocacions sacerdotals, recordant que estem en l’Any Sacerdotal declarat pel Papa Benet XVI. “Aquí aniríem? Tu tens paraules de vida eterna” (Jn 6,68).

Celebració de les Noces d’Or i d’Argent matrimonials.- Un any més per aquestes dates llencem la proposta de fer la celebració conjunta de les Noces d’Or i de Plata pels que ho desitgin. Serà amb les parelles que es van casar el 1959 (ara fa 50 anys) i les que ho van fer el 1984 (ara en fa 25). Es celebrarà una Missa a la Catedral, el diumenge 13 de desembre i un dinar tots plegats pels qui s’hi apuntin. Anirem donant més informació, però és convenient que les parelles ja s’hi comencin a apuntar: Casa de la Parròquia, telèfon 973 48 01 23.

Ordenació diaconal.- El diumenge 6 de desembre, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’Església Catedral de Solsona, el senyor Bisbe Jaume Traserra ordenarà de diaca el seglar Antoni Cid Briansó, de Mollerussa. És una persona casada que se li administrarà el diaconat per a servir l’Església en funcions importants del culte.

Exposició del 50 aniversari de Mans Unides
Sala Exposicions de la Caixa Penedès de Solsona
Del 12 de novembre al 10 de desembre. A les tardes, de 5 a 8 del vespre

Durant aquest any i el pròxim, les delegacions de Mans Unides a Catalunya celebren el 50 aniversari. Una de les activitats és l'exposició "Recorregut per un món d'esperança", un repàs als treball de 50 anys de Mans Unides als països empobrits. 25 fotografies que pretenen il•lustrar les principals privacions que afecten els diferents continents en els que Mans Unides dóna suport a projectes des del 1960: Àfrica, Amèrica i Àsia.MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 23.- Per Josep Vilella Mosoll, Angelina Camp Ventura. Dia 24.- Per Ot Parramon Guitart. Dia 25.- Per Joan Solé Melé. Dia 26.- Per Josepa Balagué Cardona, Joan Plana Corominas i Joan Saló Reixacs, Josep Muntada Trilla. Dia 27.- Per Mn. Joan Costa Pujol. Dia 28.- Per Josep Bajona Riu i Isabel Sala Vilà, Mn. Joan Costa Pujol. Dia 29.- Per Josep Solé Malé i Miquel Canals Corominas.
SOLSONA: Dia 21.- A les 10 del matí, a 2/4 de 7 de la tarda i a les 8 del vespre, pels esposos Domènech Boix i Rosalia Serra, Jaume Torra Clavé i Conxita Serra. Dia 22.- A les 10 del matí, per Teresa Fornell Guix (6è a.). A les 11, a l’Hospital, pels esposos Justina García i Eulogi Sendarrubias (5è a.). A 2/4 de 12, per Joan Xandri Solé (10è a.) i família, Teresa Fornell Guix (6è a.), Joan Albets Jounou (12è a.); esposos Ramon Canal Morera i Emília Orriols Solé. A 2/4 d’1, per Ramon Ciuró Moreno (16è a.) i els avis Ramon i Dolors, Pasqual i Maria. Dia 24.- A les 10 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, pels esposos Eduard Terricabres i Teresa Ferran.