dijous, 12 de novembre de 2009

Activitat a l'arxiprestat de Solsona-Morunys (14/11 - 21/11)

CAMBRILS
Festa de Sant Martí.- Avui diumenge, 15 de novembre, a la 1, Missa en honor de Sant Martí.

CASTELLTORT
Festa de Sant Climent.- Dilluns, 23 de novembre, Missa a les 12 en honor del nostre patró.

LA SELVA
Festa de Sant Martí de les Serres.- Aquest diumenge, 15 de novembre, a la 1, Missa a la capella de les Serres.
Festa de Sant Climenç.- Diumenge que ve, 22 de novembre, a la 1, Missa a l’església parroquial per celebrar el nostre patró.

LA TORRETA
Missa dominical.- Avui diumenge, dia 15, Missa a les 10 del matí.

LLINARS
Festa de Sant Iscle i Santa Victòria.- Dimarts, 17 de novembre, a les 12, Missa en honor dels sants patrons.

ODÈN
Festa de Santa Cecília.- Diumenge vinent, dia 22, a 2/4 de 12, Missa i cant dels goigs en honor de la titular de la parròquia i patrona de la música.

SANT JUST-JOVAL
Festa de Sant Martí.- Aquest diumenge, dia 15, celebrarem la festa patronal de Sant Martí a l’església de Joval. La missa serà a 2/4 de 12 del migdia.

SOLSONA
Jornada de Germanor i Dia de l’Església Diocesana 2009.- Avui diumenge, 15 de novembre, a totes les misses es farà la col•lecta pel sosteniment de l’Església al Bisbat de Solsona, com ho faran també en les demés diòcesis de Catalunya. El senyor Bisbe en una carta ens exhorta a assumir la nostra responsabilitat:
“Pertanyem a una diòcesi, porció del poble de Déu, presidida pel Bisbe, pertanyem a una parròquia on vivim la fe i donem testimoniatge.
Cal que l’Església disposi dels mitjans necessaris per tal que els qui hi acudeixen a la recerca d’ajuda hi puguin trobar una resposta adequada. La col•laboració dels catòlics i dels qui valoren la seva labor és indispensable. En aquestes circumstàncies és, més que mai, expressió del vostre compromís eclesial. Tots hem de participar en l’Església i col•laborar en el seu finançament. Tots som necessaris”.

Catequesis per a joves i adults.- Van continuant, amb satisfacció dels participants, les catequesis per a joves i adults al Cor de Maria. Cada dilluns i cada dimecres de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre. Recordeu que us hi podeu incorporar quan vulgueu, encara que no hàgiu assistit a les primeres.

Recés d’Advent.- A càrrec del P. Jordi Castanyer, monjo del monestir de Montserrat, que havia estat superior del Miracle. Lloc: Seminari. Dies: 28 i 29 de novembre, des de les 9 del matí del dissabte fins a els 3 de la tarda del diumenge. Informació i inscripcions: Bisbat (tel. 973 480 619).

Adoració al Santíssim.- Els dimarts a la Catedral, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 del vespre, amb quietud i silenci. També es fa una estona de pregària per les vocacions sacerdotals, recordant que estem en l’Any Sacerdotal..

Peregrinació a Barcelona.- Et convidem a peregrinar a Barcelona per descobrir: 1) L’obra del Beat Pere mossèn Tarrés, tot visitant la seva tomba a l’església de St. Vicenç de Sarrià, amb motiu de l’Any Sacerdotal. 2) La Sagrada Família, descobrint-hi el missatge cristià de l’arquitectura de Gaudí. Dissabte vinent, 21 de novembre. Preu: 27 €, inclou viatge i dinar.. Informació i inscripcions: 973 480619 (Encarna).

Celebració de les Noces d’Or i d’Argent matrimonials.- Un any més per aquestes dates llencem la proposta de fer la celebració conjunta de les Noces d’Or i de Plata pels que ho desitgin. Serà amb les parelles que es van casar el 1959 (ara fa 50 anys) i les que ho van fer el 1984 (ara en fa 25). Es celebrarà una Missa a la Catedral, el diumenge 13 de desembre i un dinar tots plegats pels qui s’hi apuntin. Anirem donant més informació, però és convenient que les parelles ja s’hi comencin a apuntar: Casa de la Parròquia, telèfon 973 48 01 23.

VALLFEROSA
Sant Martí de Salomons.- Avui diumenge, 15 de novembre, Missa a la capella de Sant Martí de Salomons a les 12 del migdia (no a la 1, com s’havia dit).


MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 16.- Pel Pep de cal Vermell. Dia 17.- Per Mn. Joan Costa Pujol. Dia 18.- Per Jaume Rovira Palau. Dia 19.- Per Joan Solé Melé. Dia 20.- Ànimes. Per Ramon Fornell Casals. Dia 21.- Per Mn. Joan Costa Pujol. Dia 22.- Per família Sanclimens-Caballol, Pepita Ramon vda. de Celdoni.
SOLSONA: Dia 14.- A 2/4 de 7 de la tarda, per Lluís Vantoldra Vila (5è a.). A les 8 del vespre, per família Camps, Pepita Aldabó Mallol (1r a.). Dia 15.- A les 10 del matí, per família Camps. A 2/4 de 12, per Antonio Romero Martín, Lluís Vantoldra Vila (5è a.); esposos Fermín Rodríguez i Lolita Juárez, Pius Casafont i Carme Tristany i fill Joan. A 2/4 d’1, per Josep Colell Matiñó; esposos Albert Escolies Sole (29è a.) i Trini Setó Canes. Dia 16.- A les 10 del matí, per Pilar Vilardell Serra (9è a.). A 2/4 de 8 del vespre, per Marc Pérez Flores. Dia 17.- A 2/4 de 8 del vespre, per germanes Josefa i Teresa Isanta. Dia 18.- A les 10 del matí, pels esposos Joan Cots Colell (6è a.) i Maria Torramorell Parramon. A 2/4 d e8 dle vespre, per Maria Ruiz de Bustillo. Dia 19.- A 2/4 de 8 del vespre, per Albina Jordana Puig (2n a.), Eduard M. Flores Terricabres. Pere Tamames i el seu germà Manolo i pares Isaac i Marcel•liana; esposos Carmen Bernal Gala i Juan Ordóñez Martínez. Dia 20.- A les 10 del matí, pels esposos Pere Serra Vila i Àngela Jounou Viladrich. A 2/4 de 8 del vespre, per germanes Josefa i Teresa Isanta; esposos Pere Serra Vila i Àngela Jounou Viladrich. Dia 21.- A les 10 del matí, pels esposos Domènec Boix i Rosalia Serra, Jaume Torra Clavé i Conxita Serra.