dimecres, 4 de novembre de 2009

Activitat a l'arxiprestat de Solsona-Morunys (08/11 - 14/11)

BESORA
Missa vespertina.- Dissabte vinent, dia 14, Missa a les 7.

CAMBRILS
Festa patronal de Sant Martí.- Dimecres vinent, 11 de novembre, Missa i cant dels goigs en honor de Sant Martí.

CASTELLVELL
Missa mensual.- Avui diumenge, 8 de novembre, a les 4 de la tarda

LA SELVA
Festa de Sant Martí de les Serres.- Diumenge que ve, 15 de novembre, a la 1, Missa a la capella de les Serres.

LA TORRETA
Missa dominical.- Diumenge vinent, dia 15, Missa a les 10 del matí.

LINYA
Missa vespertina.- Aquest dissabte, 7 de novembre, Missa a les 7 del vespre.

PREIXANA
Visita al Cementiri.- Aquest diumenge, dia 8, a les 10, Missa i visita la Cementiri.

SANT JUST-JOVAL

Festa de Sant Martí.- Diumenge vinent, dia 15, celebrarem la festa patronal de Sant Martí a l’església de Joval. La missa serà a 2/4 de 12 del migdia.


SOLSONA
Escola de formació de Laics.- Aquest dissabte, 7 de novembre, al Seminari, durant tot el matí té lloc la jornada oberta a tothom per a commemorar els 10 anys d’aquesta institució. Tothom hi està convidat.

Festa de la Dedicació de la Catedral.- Dimarts vinent, 10 de novembre, a les 10 del matí, el Capítol Catedralici es reunirà a l’entorn de l’altar per solemnitzar aquesta festa de la Diòcesi, celebrant l’Eucaristia. Es convida tothom a participar-hi.

Jornada de Germanor i Dia de l’Església Diocesana 2009.- Diumenge que ve, 15 de novembre, a totes les misses es farà la col•lecta per al sosteniment de l’Església al Bisbat de Solsona, com ho faran també en les demés diòcesis de Catalunya. El senyor Bisbe en una carta ens exhorta a assumir la nostra responsabilitat:
“Pertanyem a una diòcesi, porció del poble de Déu, presidida pel Bisbe, pertanyem a una parròquia on vivim la fe i donem testimoniatge.
Cal que l’Església disposi dels mitjans necessaris per tal que els qui hi acudeixen a la recerca d’ajuda hi puguin trobar una resposta adequada. La col•laboració dels catòlics i dels qui valoren la seva labor és indispensable. En aquestes circumstàncies és, més que mai, expressió del vostre compromís eclesial. Tots hem de participar en l’Església i col•laborar en el seu finançament. Tots som necessaris”.

Peregrinació a Barcelona.- Et convidem a peregrinar a Barcelona per descobrir: 1) L’obra del Beat Pere mossèn Tarrés, tot visitant la seva tomba a l’església de St. Vicenç de Sarrià, amb motiu de l’Any Sacerdotal. 2) La Sagrada Família, descobrint-hi el missatge cristià de l’arquitectura de Gaudí.
Dissabte, 21 de novembre de 2009. Preu: 27 €, inclou viatge i dinar. Termini: 16 de novembre. Informació i inscripcions: 973 480619 (Encarna).

VALLFEROSA
Sant Martí de Salomons.- Diumenge vinent, 15 de novembre, a la 1 del migdia, Missa a la capella de Sant Martí de Salomons.

VALLS
Visita al Cementiri.- Avui diumenge, 8 de novembre, a 2/4 d’11, Missa i pregària al Cementiri.

MOVIMENT DEMOGRÀFIC
BAPTISMES
Besora.- El 12 d’octubre, Maria Casafont Malé, filla de Josep M. i de Marta, nada el 22 de març de 2009.
La Llena.- El 24 d’octubre, Arnau Cases Urraca, fill de Manel i de Maria Alba, nat el 17 de amig de 2009.
Olius.- El 20 de setembre, Pau Roca Aranda, fill de Josep i de Rosa Maria, nat el 25 d’octubre de 2008.
Peracmpas.- El 24 d’octubre, Ian Sánchez Lóez, fill de Josep i d’Anna Isabel, nat el 21 d’abril de 2009.
Solsona.- El 27 de setembre, Mireia Viladrich Cinca, filla de Jordi i de Josefina, nada el 25 de maig de 2009.
• El 18 d’octubre, les germanes Esperanza Vega Bardés i Laia Vega Bardés, filles de Emilio i de Montserrat, nades el 18 de juny de 2008.

MATRIMONIS
Solsona.- El 19 de setembre, Matías Oliver Díaz amb Laia Fígols Quesada, veïns de Cercs i de Berga, respectivament.

DEFUNCIONS
Ogern.- El 3 d’agost, Pere Blanch Inglavaga, casat, de 49 anys.
Solsona.- El 28 de setembre, Carme Sanclimens Ramellat, vídua, de 81 anys.
• El 7 d’octubre, Manuel Navío Gómez, casat, de 69 anys.
• El 8 d’octubre, Isidre Villaró Puig, solter, de 61 anys.
• El 8 d’octubre, José García Hidalgo, vidu, de 65 anys.
• El 10 d’octubre, Concepció Llavall Regí, soltera, de 69 anys.
• El 27 d’octubre, Lluis Soler Comelles, casat, de 92 anys.
• El 30 d’octubre, Domènec Segués Bertran, solter, de 84 anys.

MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 8.- Per Mn. Joan Costa Pujol, Dr. Ferran i esposa, família Arau-Guitart, Maria Ollé Farràs, Josep Pons i Dolors Ribera (a les 12), germans Oriola-Oriola. Dia 9.- Per Jaume Piqué Sató. Dia 10.- Per Ramon Graus Cirera; esposos Joan Muntada i Rosa Pratmans. Dia 11.- Per Joan Solé Melé, Ramon Canals Serra, José Pérez Trujillo i Ana Escudero Martín. Dia 12.- Per Joan Agustí Pla. Dia 13.- Per Josep Maura Clotet. Ànimes. Per Elena González Angulo. Dia 14.- Per Elena González Angulo. Dia 15.- Per Adelaida Pascuet Costa, família Fornell-Casals.
SOLSONA: Dia 7.- A 2/4 de 7 de la tarda, per família Cases-Gilibets, Florenci Mascaró Vila, germanes Josefa i Teresa Isanta, Jaume Casafont Castellà (18è a.). A les 8 del vespre, per família Masdenpinós-Mujal. Dia 8.- A les 10 del matí, per Rosa Vilardell Serra; esposos Claustre Canal Montellà (12è a.) i Agustí Torremorell Parramon i fill Ramon, Ramon Espuga i Antònia Espuga i fill Cinto, Eduard Tripiana Doña i Enriqueta Ramonet Canal. A 2/4 de 12, per Martí Plana Sort, Vicenç Jané, Florenci Mascaró Vila, Gabriel Espuga Sala, Antoni Solé Espuga i família. A 2/4 d’1, per Valentí Camps. A les 7 de la tarda, pels esposos Eduard Tripiana Doña i Enrqiueta Ramonet Canal. Dia 9.- A 2/4 de 8 del vespre, per Maria Ruiz de Bustillo, Antonio Sánchez Hernández i Antonio Moreno. Dia 10.- A 2/4 de 8 del vespre, per Joan Barrera Riba; esposos Joan Serra Cabanes (28è a.) i Pepita Garcia Coll (14è a.). Dia 11.- A les 10 del matí, per Fermí Solé Colilles (1r a.). 2/4 de 8 del vespre, per Joan Barrera Riba. Dia 12.- A 2/4 de 8 del vespre, per germanes Josefa i Teresa Isanta. Dia 13.- A les 10 del matí, per Lluís Vantoldra Vila (5è a.). A 2/4 de 8 del vespre, per Mario Ruiz de Bustillo.