dimarts, 17 de novembre de 2009

4t Circuit Mundial D’Eternal Running (Bellpuig)


Club Fondistes del Solsonès-Prosetel

4t Circuit Mundial D’Eternal Running (Bellpuig)

Dos podis pels Fondistes del Solsonès

A les 11 h. del diumenge 15 de desembre al circuit de motocros de Bellpuig, es va cel.lebrar una prova del 4t circuit Mundial d’Eternal Running , una cursa d’obstacles de tot tipus (muntanya de neumatics, basses d’aigua, bassa de fang, alambrades, muntanya de tubs, muntanya de sorra, muntanya de terra, obstacle de 4 metres d’alçada amb xarxa, pujades i baixades infernals,
Es una de les curses que hi ha més abandonaments, per alguna cosa l’eslogan de la cursa és
”Si llegas seras invencible i si no ...habras fracasado”
El temps es el de menys, el repte es terminar aquesta cursa tan dura.
Més de 800 atletes es van aplegar a la sortida d’aquesta edició, , entre ells estaven un grapat de valents del Club Fondistes del Solsones, Abderraman Morabiti, Mohamed Reda Josep Miquel Alconchel, Josep Garcia, Olga Pacheco i Pilar Bonache .
Abderraman, Mohamed i en Josep Miquel van sortit molt ràpids per arribar dels primers als obstacles, ja que es aquí on es perd molt de temps.
Aberraman Morabiti va entrar el 7é de la general i tercer de la seva categoria amb un temps de 27’48 segons, Mohamed Reda va entrar al lloc 20 de la general amb 28’46 minuts, Josep Miquel Alconchel va entrar al lloc 25 de la general amb 29 minuts, Josep Garcia i Olga Pacheco van entrar 231 i 232 respectivament amb 53 minuts i Pilar Bonache va entrar al lloc 458 i segona de la categoria amb 1’04 h.
La cursa va ser guanyada per Xavier Espinya amb un temps de 27’41 minuts
En dones la guanyadora va ser Victoria Petrova amb un temps de 34’40 minuts.
L’últim atleta va fer un temps 1’34 h.