dimarts, 22 de setembre de 2009

Tret de sortida a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura de Solsona

22/09/2009

Es distribueixen prop de 2.000 bitllets entre entitats socials i empreses dels polígons industrials

El regidor de Medi Ambient de Solsona, Jordi Fraxanet, i el vicepresident del Consell Comarcal i responsable del bus interurbà, Albert Muntada, han donat el tret de sortida aquest matí a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura des de l’estació d’autobusos del municipi. La promoció d’aquest mitjà de transport públic és una de les iniciatives que s’emmarquen en aquesta campanya a la qual Solsona s’adhereix per tercer any per fomentar uns hàbits de desplaçament més respectuosos amb el medi ambient.

Una de les accions de la Setmana, que comença avui i s’allargarà fins dimarts vinent, dia 29, ha consistit a repartir bitllets del bus interurbà d’un viatge entre una desena d’entitats socials de la ciutat i a les empreses dels polígons industrials. En total se n’han distribuït prop de 2.000. És una iniciativa conjunta dels ajuntaments de Solsona i Olius i el Consell Comarcal del Solsonès. Durant aquests dies es farà un registre del tipus d’usuaris que fan ús d’aquesta promoció per fer-ne un balanç posterior.

A banda d’això, la setmana que ve l’Ajuntament de Solsona posarà en marxa el projecte dels anomenats camins segurs, una iniciativa consensuada amb la comunitat educativa per adequar aquells itineraris més utilitzats pels escolars de primària per accedir a peu al CEIP Setelsis i l’Escola Arrels. L’acte de presentació dels camins segurs tindrà lloc dilluns a 2/4 de 9 del vespre a la sala cultural del consistori.

Font: Servei de premsa de L'Ajuntament de Solsona