dimecres, 2 de setembre de 2009

PARTIT AMISTÓS: SOLSONA, 1 – SÚRIA, 0

Solsona: Juanjo, Rodri, Jean, Piera, Obiols, Cots, Alarcón, Sànchez, Freixes, Escalé i Novelles. També: Jiménez, Moreno, Alcàzar, Serra i Miki. Entrenador: Àngel Català.

Súria: Dimas, Sànchez, Valle, Maqueda, Rodríguez, López, Pacheco, Vinyals, Javi Fernàndez, Navarro i Héctor Fernàndez. A més a més, Escamilla, Joel, Pau, Andreu, Adri, Juan Carlos i Juanmi. Entrenador: Juan Luís Batanero.

D’àrbitre en va fer n’Enrique Arroyo i Zapata. Molt bona actuació, tallant de socarrel qualsevol indici de violència i enfrontament entre jugadors.Aquest va ser el motiu de mostrar targeta groga a Dimas i Escalé.

Segon partit amistós del Solsona que el porti camí de l’inici de la Lliga contra l’equip de l’Organyà, en la millor forma possible.

La mà del nou entrenador es nota en l’estat físic, mostrant un nivell encomiable. En la part tècnica manca l’assimilació de les seves idees de joc per part dels jugadors, a la vegada que ell mateix els ha de conèixer millor individualment i així poder aplicar els seus coneixements en bé del col•lectiu.

El començament del partit va donar la impressió de cert nerviosisme per part solsonina, aprofitant-ho els suriencs per portar perill sobre la porteria de Juanjo, sobretot amb tres o quatre trets llunyans, sense conseqüències. Poc a poc els solsonins van posar-se les piles, van centrar i asserenar una mica el seu joc, passant a exercir un cert domini. Una que altra aproximació a la porteria de cada equip, però sense perill, va ser el més destacable dels primers 45 minuts.

S’inicia la segona part amb alguns canvis de jugadors en ambdós equips, així com una certa reestructuració en la col•locació d’algun dels seus jugadors. El Solsona passa a dominar una mica més, trena alguna jugada amb bones combinacions, arribant amb més perill a la porteria visitant. Els seus jugadors juguen més precisió i menys precipitació, donada la recol•locació d’algun dels seus jugadors.

En els còrners i jugades d’atac a pilota parada, Escalé i Jean es mostren superiors en el joc aeri, mancant certa coordinació per a obtenir més fruit de cara al marcador.
En el minut 55 es produeix una falta en el lateral esquerre de l’atac solsoní. Els jugadors d’ambdós equips estan més pendents de guanyar una millor posició, de provocar el fora de joc dels atacants i Freixes aconsegueix un parabòlic i escairat que supera el porter visitant de forma clara, sense que pugui impedir l’únic gol del partit.

Els suriencs volen capgirar el resultat i això fa que els locals contraataquin amb perill en diverses ocasions. En un d’aquests, el porter Dimas insinua una acció que no agrada a Escalé i ambdós fan els seus comentaris d’enfrontament, la qual cosa és observada per l’àrbitre, Sr. Arroyo, que els mostra targeta groga a tots dos, advertint-los que es dediquin a jugar.

En el minut 82, Jiménez recull una pilota en el seu lateral dret de la defensa, progressa, combina amb Miki, que xuta de forma perillosa, rebutja el porter visitant i remata Escalé per sobre de la porteria.

Aquí comença una forta pressió visitant que ataca amb perill, en diverses ocasions i de forma perillosa, resolent el meta Juanjo satisfactòriament qualsevol situació posterior.

Aquest dijous es jugarà a Solsona, a partir de les 9 de la nit, un amistós amb l’Avià, també de Primera Territorial.

PROPERA JORNADA

TORNEIG DE FESTA MAJOR

Diumenge, 6 de Setembre de 2009, a partir de les 4 de la tarda i al Camp Municipal d’Esports.

TRIANGULAR: EQUIPS CASTELLCIUTAT, CARDONA I SOLSONA