dimecres, 2 de setembre de 2009

L’últim número d’‘El Portal’ dedica el tema central al Pla d’emergència social

02/09/2009

La revista municipal es distribuirà la setmana vinent, però ja es pot consultar per Internet

El Pla d’emergència social de Solsona és el tema d’obertura de la revista El Portal trimestral de setembre a novembre, que ja es pot consultar en línia a través d'aquest web (mitjançant el bàner que apareix al peu de la pàgina). La col·laboració de les institucions i entitats de l’àmbit cooperatiu i solidari de la ciutat per coordinar aquest programa d’atenció social i ampliar-ne el fons, el tipus de sol·licituds que es tramiten des dels Serveis Socials i Càritas, així com el procediment d’adjudicació dels ajuts són algunes de les qüestions que s’expliquen en les primeres pàgines del número 17 del butlletí municipal.

Entre altres qüestions, la revista solsonina també informa del nou Servei d’Orientació Laboral, que el consistori posarà en marxa durant la segona quinzena de setembre; de l’última promoció de la xarxa d’Internet sense fils municipal, que en aquests moments té una vuitantena d’usuaris, i de l’inici del procés participatiu per a l’elaboració de l’Agenda 21 a partir del proper dia 22.

El racó de les entitats d’aquest número l’ocupa l’Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès, mentre que el protagonista de l’entrevista és Josep Pons, membre del Consell de la Gent Gran de Solsona. Com sempre, aquesta publicació inclou el diari de sessions dels plens celebrats els darrers mesos i un article d’opinió de cadascun dels grups municipals. El Portal començarà a distribuir-se als domicilis solsonins la setmana que ve.

Portada de l'últim número del butlletí municipal

Font: Servei de premsa de l'Ajuntament de Solsona