dijous, 24 de setembre de 2009

Les obres d’ampliació del Centre Sanitari finalitzaran el mes vinent

La Junta de l’organisme va poder comprovar in situ l’evolució de les obres que serviran per ampliar els serveis del centre

Aquesta passada setmana, la Junta del Centre Sanitari del Solsonès, visità les obres d’habilitació de la planta sotacoberta, d’aquestes instal•lacions, per a l’habilitació d’habitacions sociosanitàries. D’aquesta manera, el president de l’ens, Marià Chaure, i els diferents membres de la Junta, van poder veure in situ l’evolució de les obres, acompanyats del director d’obra, Miquel Mingorance, dels serveis tècnics del Consell Comarcal.

Les obres, adjudicades a Cissa per un import de 267.039,78€, s’iniciaren el passat 23 de març i es té previst que finalitzin a finals d’octubre. Amb aquesta actuació, el Centre Sanitari ampliarà amb 10 habitacions dobles amb bany les 18 existents, de les quals 6 són dobles i 12 individuals. A més a més, el projecte redactat per l’arquitecte Josep Sangrà, inclouen la creació d’una sala polivalent, sales d’espera, una recepció i habitacions per a l’emmagatzematge de productes.

Marià Chaure, president, explica que “amb aquestes obres, es dóna resposta a la demanda de la població de la comarca, que fa anys, reclama una ampliació del Centre Sanitari”.