dimarts, 8 de setembre de 2009

Josep Àngel Colomés (Solsona, 1981) ja ha tret al mercat la versió en català de "Cómo ganar dinero" (agost 2009)

Josep Àngel Colomés (Solsona, 1981) ja ha tret al mercat la versió en català de "Cómo ganar dinero" (agost 2009). En les pàgines web www.jacolomes.com i http://comguanyardiners.blogspot.com hi podem trobar l'enllaç per comprar aquest llibre digital que pretén millorar les condicions de vida d'aquell que el llegeixi començant per un canvi de mentalitat i acabant per aconseguir els fruits necessaris.
Com guanyar diners no és un llibre materialista ja que, el diner, entès com un mitjà i no com una finalitat, ha de servir per desenvolupar-se i gaudir d'estabilitat a la vida, tenint cobertes les necessitats. Colomés destaca que "no s'ha de tenir pressa" ja que el fet de córrer provoca molts problemes a la gent. Estudiar les alternatives i omplir-se d'abundància mental és el primer pas d'un procés que comença per ser, passa per fer i acaba per tenir, no a l'inrevés.
L'autor es mostra molt content de l'acollida de l'obra i el seu gran objectiu és que per Sant Jordi del 2010 el llibre pugui estar a les llibreries en format paper.


Portada del llibre