dijous, 17 de setembre de 2009

El Consell manté íntegrament les beques de menjador i transport escolar pels alumnes de la comarca

Les sol•licituds s’han de presentar al Palau Llobera abans del 30 de setembre

El Consell Comarcal ha obert com cada any,el període de presentació de sol•licituds per als ajuts de menjador i transport escolar per aquest curs 2009-10, mantenint els mateixos imports dels anys passats. El termini per a la presentació finalitza el dia 30 de setembre. Aquests ajuts provenen del departament d’educació de la generalitat de Catalunya i són gestionats pel propi Consell Comarcal.

Els beneficiaris d’aquests ajuts són els estudiants de primària i secundària de la comarca que s’hagin de desplaçar com a mínim tres quilòmetres per a poder accedir a un centre escolar públic o concertat, o que no disposin de centre educatiu en la seva població.

La documentació a presentar és el model oficial de sol•licitud degudament complimentat, que es pot trobar a les oficines del Consell Comarcal o als mateixos centres educatius. I el certificat de residència emès per l’ajuntament corresponent. Aquest tràmit també es pot fer per internet, a través del web: www.conselldelsolsones.org, dins l’apartat tràmits e-TRAM. En aquest mateix lloc web també s’hi poder consultat les bases de la convocatòria.

Albert Muntada, conseller comarcal d’ensenyament, comenta que “la previsió del nombre de beneficiaris per aquest curs serà, aproximadament, similar a la del curs passat, amb un total de 400 alumnes d’arreu de la comarca”

Font: Consell Comarcal del Solsonès