dijous, 17 de setembre de 2009

El Club Futbol Solsona organitza per segon any consecutiu el II quadrangular de Futbol Base del Solsonès

El torneig tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre al camp de gespa municipal de Solsona

Solsona acollirà els propers 19 i 20 de setembre la segona edició del quadrangular de Futbol Base del Solsonès, organitzat pel Club Futbol Solsona. Enguany, en aquest torneig hi participaran els equips del VILLARREAL CF cadet A i infantil, l’ATLETIC CLUB DE BILBAO, infantil, el CLUB FUTBOL BARCELONA, infantil i els amfitrions, el CLUB FUTBOL SOLSONA, equips categories d’iniciació.

Aquest torneig s’ha valorat molt positivament entre els equips participants ja que ha permès consolidar a la comarca del Solsonès un espai de confluència, de coneixements i de tecnificació esportiva amb la finalitat de promoure el futbol en les categories d’iniciació i donar a conèixer els joves talents a nivell nacional, segons va manifestar la presidenta del CF Solsona, Sra. Montse Albacete.

El Vicepresident del CF Solsona Sr. Josep Puig va valorar molt positivament aquesta iniciativa ja que en època de recessió econòmica permetrà donar a conèixer el nom de la comarca a nivell nacional fet que pot implicar un augment en el nombre de visitants i de famílies que aprofitin aquest cap de setmana per gaudir dels seus espais i indrets emblemàtics. Es preveu l’assistència d’unes 2.000 persones.

El torneig organitzat pel CF Solsona compta amb el suport del Consell Comarcal del Solsonès i l’Ajuntament de Solsona i amb la col•laboració de GESPORT.

Es preveu l’assistència de la Sra. Núria Ramon delegada territorial d’esports de la generalitat a Lleida, Sr. Jordi Terès delegat territorial de FCF Lleida, Sr. Josep Maldonado president d’esports Solidari Internacional i el Sr. Carles Rexach exjugador i entrenador. També esta previst que assisteixin les autoritats comarcals i municipals.