dimecres, 23 de setembre de 2009

CF SOLSONA, 1 & CF TORREFARRERA, 0 (CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL Grup 5)

CF Solsona: Juanjo, Jiménez (Codina), Jean Alin, Alcázar, Obiols, Freixes, Piera, Alarcón (Novelles), Cots, Escalé i Miki. A més, Barcons, Rodri, Planes, Serra i Moreno. Entrenador: Àngel Catalàn. Delegat: Joan Puig. Massatgista: Josep-M. Vilasseca.
CF Torrefarrera:Moreno, Gallardo, Gonzàlez, Gorgues, García (Padilla), Torrelle (Bosch), Gros (Linares), Fernández, Lorca, Giménez i Gord. També Guiu. Entrenador: Fortunat Soler.
Àrbitre: Sr. Dani Cabrerizo. Auxiliat pels Srs. Jordi Capdevila i Henry García. Correcte i sense complicacions. Va mostrar targetes grogues a Jiménez (22’) i Alcázar (36), pel Solsona. Pel Torrefarrera, a González (30’) i Lorca (36’); tarjeta vermella directa a Gorgues (89’), per subjectar un contrari, que encarava la porteria, per la samarreta.

Dia complet al Camp Municipal d’Esports. Al matí, demostració de bon futbol en el II Quadrangular del Futbol Base del Solsonès amb la participació dels Infantils “A” de l’Atletic Club de Bilbao, Barça i Vila-real, i el Cadet del Solsona, amb un ambient de bona companyonia i harmonia entre jugadors, responsables dels equips, i seguidors i públic en general, gaudint de les evolucions dels joves jugadors.

A partir de les 6 de la tarda, es va seguir amb el primer partit a casa de l’equip solsoní, que va treure un empat del camp de l’Organyà en la jornada inaugural del Campionat. L’equip visitant va iniciar amb força l’encontre, buscant imposar el seu ritme i obtenir una bona renda de gols, donada la seva bona tècnica i veterania. Aquesta empenta es va veure contestada pels locals, que van imprimir força i velocitat, amb algun bon detall tècnic, però amb imprecissions i precipitacions. En el minut 30 Miki entra dins l’àrea i és derribat pel seu marcador, produint-se un clar penal. El mateix Miki se n’encarrega de marcar el gol (1 – 0), que seria l’únic i definitiu. El Torrefarrera va continuar amb el seu joc, però controlat en tots moments pels locals.

En la segona part, els visitants surten amb força i velocitat a capgirar el marcador. Els locals continuen ben assentats sobre el terreny de joc. Afortunades intervencions dels porters, jugades esporàdiques per velocitat d’algun jugador, per part d’ambdós equips, no permeten variar el marcador. En l’últim minut, Novelles intenta escapolir-se del seu marcador (Gorgues), que l’agafa fort per la samarreta, evitant la internada i el possible gol. L’àrbitre li ensenya la tarjeta vermella directa, ordena l’execució de la falta, tot donant per acabat el partit.

Cal destacar la bona preparació física dels jugadors, tot i ser el segon partit de Lliga. Se sumen tres punts que són molt bons de cara al futur i no patir.

PROPERA JORNADA

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5)

Dissabte, 26 de setembre de 2009, a les 19:15 (1/4 de 8 de la tarda), al Camp d’Esports de Balaguer

CF BALAGUER & CF SOLSONA

Font: C.F. Solsona