dimarts, 15 de setembre de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): CF ORGANYÀ, 1 – CF SOLSONA, 1

CAMPIONAT DE CATALUNYA PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): CF ORGANYÀ, 1 – CF SOLSONA, 1

CF Organyà: Gregorio, Ivan, Escolà, Bessone, Candi (Gómez, 46’), Robert, Oriol (Buchaca, 75’), Alias,Óscar (Sala, 46’), Abellana i Beltran (Vilanova, 50’). Entrenador: José Luís Carrió Sepúlveda.
CF Solsona: Juanjo, Xavi, Jean Alín, Alcázar, Obiols, Freixes, Cots (Moreno, 80’), Piera, Escalé (Planes, 89’), Serra (Rodri, 75’) i Miki. Entrenador: Àngel Català i Calpe.
L’encontre va estar dirigit pel Sr. José Manuel Romero i els seus ajudants Srs. Samir Zacaryes i David Gil. No va tenir complicacions. Per l’Organyà van rebre tarjeta groga: Ivan (5’), Escolà(51’), Oriol(70’) i Buchaca(80). Pel Solsona: Alcázar (26’), Xavi (35’ i 85’) i Juanjo( 85’). Tragetes vermelles a Xavi (per doble amonestació) i a l’entrenador del Solsona (per protestes diverses a l’assistent, dintre el terreny de joc).
Inici de partit amb joc altern, intentant imposar-se cada equip al seu adversari. S’arriba a les porteries amb certa precipitació. A partir del minut 10, el Solsona un que altre atac, per mitjà d’Escalé. Però, en el minut 17 , és Beltran qui aprofita una sèrie de rebots de la pilota prop de la porteria visitant, marcant gol (1-0).
Els solsonins reaccionen, aconsegueixen una falta per la dreta del seu atac i Freixes fa una centrada precisa al cap de Jean Alín, que remata de cap de manera perfecta. Era el minut 19. Passa a dominar l’equip solsoní, portant perill a la porteria defensada pel segur Gregorio. Remats de Miki, de Cots, de Freixes, però sense reflex en el marcador. El porter Juanjo també es llueix en diverses ocasions, tenint sort en un bon xut d’Oriol, al punt de la mija part, que rebutja el travesser.
La segona part va ser de joc altern, alguns atacs i contraatacs per ambdues parts, però sense dominar clarament cap equip el centre del camp. El canvis van influir en el ritme de joc, així com la seguretat dels porters va permetre que el marcador no variés els seus guarismes (1 a 1).

PROPERA JORNADA
Camp Municipal d’Esports de Solsona

• II QUADRANGULAR DE FUTBOL BASE DEL SOLSONÈS
Dissabte, dia 19, a partir de les 6 de la tarda,

VILLAREAL (Cadet A) & CF SOLSONA (juvenil)

Diumenge, dia 20, a partir de 2/4 de 10 del matí

9:30 ATH. BILBAO (Infantil A, Divisió d’Honor)
VILLAREAL (Infantil A, Divisió d’Honor)
10:10 CF SOLSONA (Infantil, 1ª Divisió Territorial)
FC BARCELONA (Infantil A, Divisió d’Honor)
10:50 VILLAREAL – FC BARCELONA
11:30 CF SOLSONA – ATH. BILBAO
12:10 ATH. BILBAO – FC BARCELONA
12:50 CF SOLSONA – VILLAREAL

• CAMPIONAT DE CATALUNYA PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5)
Diumenge, 20 de setembre, a les 6 de la tarda
CF SOLSONA & CF TORREFARRERA