dijous, 3 de setembre de 2009

Amplien els itineraris de la 12a Caminada popular al Vinyet de Solsona

02/09/2009

Aquest diumenge, dia 6, Solsona celebra la 12a Caminada popular al Vinyet, un dels actes previs de la vigília de la Festa Major. Com en les darreres edicions d’aquesta activitat, organitzada per la regidoria de Cultura amb la col•laboració del Centre Excursionista del Solsonès, els participants podran escollir entre dos itineraris. Enguany s’han ampliat els dos recorreguts i el més curt serà de 10,5 quilòmetres, mentre que els caminants que prefereixin l’itinerari extens hauran de recórrer 18,5 quilòmetres.

La sortida tindrà lloc entre les 8 i 2/4 de 9 del matí des de la plaça del Camp. El primer control es durà a terme a la capella de Sant Bernat i el segon a la capella de Sant Pere Màrtir, sobre el parc de la Mare de la Font, indret on s’oferirà l’esmorzar. Abans d’arribar al tercer control, ubicat a la capella de Sant Honorat, hi haurà el desviament del recorregut curt per retornar a la plaça del Camp, mentre que la caminada llarga continuarà per Cal Trilla, Cal Pampa i Cal Carboner fins a l’església de Santa Llúcia, on se situarà el quart i darrer control abans d’emprendre el camí de l’arribada.

La Caminada popular és una de les propostes lúdiques més concorregudes del programa de la Festa Major. L’any passat hi van prendre part 340 persones. És una activitat gratuïta i les inscripcions es realitzen el mateix dia a les 8 del matí, just abans de començar.

Font: Servei de premsa de l'Ajuntament de Solsona