dijous, 27 d’agost de 2009

Una desena d’equips participen demà a les 24 Hores de Futbol Sala Ciutat de Solsona

28/08/2009

El Boca buscarà assolir el 'triplet' solsoní després de guanyar el Campionat de Futbol 7 i l’Olius Cup

Avui a la nit es donarà el tret de sortida a la tradicional competició de les 24 Hores de Futbol Sala Ciutat de Solsona, en la qual participaran un total de 10 equips dividits en dos grups. Aquesta convocatòria esportiva, organitzada al pavelló municipal d’esports per la regidoria d’Esports amb la col·laboració del Consell Esportiu del Solsonès i la Penya Barcelonista de Solsona i Comarca, arriba enguany a la seva 25a edició.

Les 24 Hores de les noces d’argent es presenten com unes de les més emocionants dels darrers anys, ja que el Boca, set vegades campió del torneig entre el 2001 i el 2008 –el 2007 va destronar-lo del primer lloc el Versàtil–, anirà a per totes per tornar a encapçalar el rànquing de la classificació i assolir el triplet solsoní, després d’haver guanyat aquest estiu el Campionat de Futbol 7 i l’Olius Cup. Tot i això, es premiaran els vuit primers classificats i també hi haurà trofeus per a l’equip menys golejat, el màxim golejador i el millor jugador de la final.

A més del Boca, jugaran en el grup A el Versàtil, Transports Parcerisa Vendrells, Lladurs i l’Auba Freixinet. En el grup B hi ha inscrits el Centre de Natura d’Odèn, Tifossi, Ceràmiques Codina Cosí de Reus, Kaskarrelles del Cul i Trepovi.

Pel que fa als horaris, la fase regular començarà a disputar-se demà a les 11 de la nit. Els primers a enfrontar-se seran el Boca i l’Auba Freixinet. Hi haurà un descans entre ¾ i 5 de 5 de la matinada i ¾ i mig de 9 del matí de dissabte, moment en què es reprendrà la competició. El partit de consolació està programat per a ¾ de 3 de la tarda i els quarts de final per a 2/4 de 4. Les semifinals es disputaran a ¾ i 5 de 6 de la tarda, mentre que les finals es jugaran a partir de les 7. El lliurament de premis tindrà lloc dissabte a ¼ de 9 del vespre.

Font: Servei de premsa de l'Ajuntament de Solsona