dilluns, 3 d’agost de 2009

Nova oferta de visites guiades al nucli antic, la catedral i el Pou de Gel durant l’agost

30/07/2009

Es gestiona des de la Societat municipal de promoció turística i el Patronat Comarcal de Turisme, que unifiquen horaris i tarifes

Aquest dissabte s’estrena a Solsona la nova oferta de visites guiades durant el mes d’agost, que es faran cada dissabte i diumenge a les 11 del matí. Com a novetat, enguany l’itinerari inclou, a més dels indrets més emblemàtics del centre històric, com el portal del Pont, els carrers del Castell, Llobera i Regata, i les places de Sant Joan, Sant Isidre i del Consell Comarcal, una visita a la catedral –en un horari que no coincideix amb la celebració de cap ofici– i una altra al Pou de Gel.

Aquest servei de visites guiades per primer cop és gestionat conjuntament per la Societat municipal de promoció turística de Solsona i el Patronat Comarcal de Turisme. Per dur-lo a terme s’ha contractat l’empresa Arqueopatrimoni. Aquest estiu totes dues institucions han apostat per unificar tarifes i horaris per facilitar la promoció turística de la ciutat amb més facilitats per als visitants, tot optimitzant els recursos.

Les rutes seran d’una hora i mitja de durada i s’adrecen al públic general. El punt de sortida serà la plaça Major, davant de l’Oficina de Promoció Turística Municipal, i no es requereix la reserva amb antelació, tot i que és recomanable. Les persones que vulguin més informació o adquirir les entrades anticipadament podran fer-ho en aquest punt informatiu (solsonaturisme@ajsolsona.cat / 973 48 10 09) o bé a l’Oficina Comarcal de Turisme de la carretera de Bassella (973 48 23 10).

Al marge d’aquesta promoció de cap de setmana, de dilluns a divendres també es poden concertar rutes guiades a través de les dues oficines d’atenció als visitants de la ciutat.

Des de la Societat municipal de promoció turística s’ha fet difusió d’aquesta oferta d’agost als ajuntaments, les cases de turisme rural i els establiments hotelers del Solsonès, així com a les oficines de turisme de les comarques veïnes.

Font: Servei de premsa de l'Ajuntament de Solsona