dissabte, 29 d’agost de 2009

L’EQUIP D’ESQUÍ ALPÍ D’ALTA COMPETICIÓ DE LA VEGUERIA CENTRAL, RACING 7, SEGUEIX PREPARANT LA TEMPORADA AMB TREBALL TÈCNIC EN PISTES

A finals d’agost començaran les tasques de preparació a les pistes italianes de Val Senales

Els components del Racing 7, Equip d’Esquí Alpí d’Alta Competició de la Vegueria Central, 4 nois i 5 noies, d’edats compreses entre els 12 i els 16 anys, treballen des del mes de juny en la preparació de la propera temporada. En aquesta fase els seus objectius són treballar bàsicament la part física i la tècnica en pistes.

A finals d’agost es desplaçaran a Val Senales, a la zona italiana dels Alps, on treballaran de forma intensiva a les pistes. Durant la temporada hivernal, el treball tècnic es durà a terme a Port del Comte i en diferents estacions , incloent la part de competició i d’entrenament.

Racing 7 va néixer amb la intenció de promoure i potenciar l’esquí de competició a les comarques de la Catalunya central. Entrenats per Albert Rovira, excorredor de la copa de món, 12 vegades campió de Catalunya i 9 vegades campió d’Espanya. Els nois i les noies de l’equip tenen per objectius formar-se en la pràctica d’un esport de competició a través de programes específics de desenvolupament físic, tècnic, tàctic i psicològic en planificacions anuals. També es vol promoure i incitar la pràctica de l’esquí de lleure a les famílies.

Aquesta serà la tercera temporada del Racing 7. La temporada anterior, després de fer estades a Itàlia i Àustria, es va participar a 25 curses puntuables FIS, a les curses dels campionats de Catalunya i als campionats d’Espanya.


Entrenament al Camp de Futbol de Solsona


Sortida en caiacs al Pantà de la Llosa

Per a més informació: info@racing7.es