dimarts, 11 d’agost de 2009

La regidoria d’Esports de Solsona obre les inscripcions de les 24 Hores de Futbol Sala

11/08/2009

Poden participar a la tradicional competició, els dies 28 i 29 d’agost, fins a 16 equips

Demà, dimecres, s’obre el període d’inscripcions per participar a les 24 Hores de Futbol Sala Ciutat de Solsona, la vint-i-cinquena edició de les quals tindrà lloc els dies 28 i 29 d’aquest mes al primer pavelló municipal d’esports. La mecànica de la tradicional competició, organitzada per la regidoria d’Esports amb la col·laboració del Consell Esportiu del Solsonès i la Penya Barcelonista de Solsona i Comarca, es manté igual que en les darreres edicions.

Les inscripcions, que estan limitades a 16 equips, es duen a terme a la recepció de les piscines municipals tots els dies de la setmana de 10 del matí a 2/4 de 8 del vespre fins al proper dia 23. El formulari per apuntar-s’hi es pot descarregar a través de l'enllaç que apareix a la part inferior d'aquesta pàgina i des de l’apartat de documents –subapartat d’Esports– d'aquest web o bé recollir a la recepció de les piscines. També es pot contactar amb l’organització a través del correu electrònic cesolsones@ucec.cat i els telèfons 676 19 49 29 i 973 48 00 51.

El campionat començarà el dia 28 a les 9 del vespre i s’allargarà fins a la mateixa hora de l’endemà. Constarà de dues fases, la classificatòria i la final. La primera la disputaran els equips dividits en quatre grups per sorteig; els equips de cada grup jugaran entre ells a una volta i passaran a la fase final, que es disputarà pel sistema d’eliminatòries, a un partit.

Les 24 Hores de Futbol Sala premiaran els vuit primers classificats. A més, hi haurà trofeus per a l’equip menys golejat, el màxim golejador i el millor jugador de la final. El comitè d’organització està format pel tècnic d’Esports de l’Ajuntament i un responsable de la Penya Barcelonista i el comitè de competició l’integren el comitè organitzador i el col·lectiu arbitral.