dijous, 27 d’agost de 2009

Ja a la venda a l’OAC de Solsona les entrades de l’última obra de Lacetània Teatre

Solsona, 27 d’agost de 2009

‘La Nonna’ es representarà al Teatre Comarcal els dies 6, 7, 12 i 13 de setembre

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Solsona ha posat a la venda avui les entrades per a assistir a La Nonna, l’obra que Lacetània Teatre estrenarà per la Festa Major al Teatre Comarcal. Es tracta d’un sainet contemporani del dramaturg argentí Roberto Cossa, caracteritzat per l’humor negre. El solsoní Aleix Albareda n’és el responsable de l’adaptació i direcció.

L’argument de l’espectacle gira entorn de l’àvia d’una família que devora tot el que té al davant en un context de crisi econòmica originada pel corralito argentí. Aquest personatge portarà el conjunt de la família a la seva destrucció. Amb aquest muntatge, la companyia de teatre solsonina emplaça el públic a fer “una gran reflexió: morir-nos de riure, o simplement... morir-nos”.

La Nonna s’escenificarà el dia 6 a les 10 de la nit, el dia 7 a les 11, el dia 12 a les 10 i el dia 13 a les 7 de la tarda. El preu de les entrades és de 10 euros i es poden adquirir anticipadament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i, a partir del dia 5 de setembre, al Punt d’Informació de la Festa Major (plaça Major, 11). També es podran comprar a taquilla una hora abans de cada funció. Hi col•labora l’Ajuntament de Solsona.


Imatge promocional de ‘La Nonna’, dirigida per Aleix Albareda