dimarts, 25 d’agost de 2009

Es posa en funcionament el telecadira de Querol al Port del Comte per accedir a un nou mirador

L'Ajuntament de la Coma i la Pedra ha posat en funcionament el telecadira de Querol per accedir al nou mirador a les Morreres i marcar rutes noves per la serra del Verd i itineraris culturals per les vuit ermites i els dos castells del municipi.

Dijous tindrà lloc la inauguració d'aquest projecte, que inclou la posada en servei d'una oficina de turisme a la base de l'estació del Port de Comte per als caps de setmana d'hivern, i una pantalla tàctil que funcionarà tot l'any. A la Coma també s'instal·larà un altra pantalla amb informació del municipi de la vall de Lord i de la comarca, que es preveu que comenci a funcionar el novembre.

Amb aquestes iniciatives l'Ajuntament pretén impulsar nous atractius amb l'objectiu que el que és el principal motor econòmic del municipi, el turisme, no estigui tan concentrat a l'hivern, a l'entorn bàsicament, de l'esquí al Port del Comte. "Hem de dinamitzar el turisme durant la primavera, l'estiu i la tardor, a banda de l'hivern", assenyala l'alcalde de la Coma i la Pedra, Marc Escarré.

Font: Regió 7