dissabte, 22 d’agost de 2009

Entrevista amb Josep Àngel Colomés sobre el seu nou llibre "Cómo ganar dinero"


Portada del nou llibre de J.A. Colomés


1. Què t'ha portat a escriure un llibre sobre com guanyar diners?

Després de diverses experiències i de llegir diferents llibres sobre prosperitat i èxit em vaig decidir d'escriure aquest llibre electrònic. Penso que aporta solucions concretes i exemples precisos. No es queda simplement en l'abstracció, fet pel qual penso que tindrà molt bona acceptació. No és un llibre materialista, és un llibre que pretén ajudar a la gent ja que els diners són necessaris. És dramàtic veure com molta gent no pot pagar coses pendents que té. Això és molt negatiu per la societat això. Per això, estic segur que qui el compri no se'n penedirà.

2. Has hagut de dedicar molt temps a escriure el llibre?

El llibre en si m'ha costat poc temps en setmanes però podríem dir que s'ha anat gestant durant l'últim any i mig encara que jo no en fos conscient. M'he plantejat moltes vegades com tenir mitjans per viure, sistemes que ens ajudin en el nostre dia a dia. Buscar noves fonts d'ingressos és important en un món que cada vegada ens porta noves fonts de despeses (el mòvil no hi era fa 15 anys).

3. Creus que la gent que llegeixi el llibre seguirà els teus consells?

Penso que tindran en compte el mètode que explico per resoldre molts dels seus problemes i que agafaran idees molt útils per a la seva vida. Els problemes de diners són freqüents i el llibre dóna les solucions esperades.

4. Tens pensat reescriure el llibre en català i en altres idiomes?

En primer lloc voldria la traducció en anglès i en català. Més endavant, vendre'l en format paper. Ara el llibre es pot comprar des de la web http://comoganardinerolibro.blogspot.com a través de targeta de crèdit.

5. Hi ha algun altre llibre en el qual estiguis treballant?

Ara el meu principal objectiu és fer promoció d'aquest. Cómo ganar dinero pot durar molts anys en el mercat així és que cal promocionar-lo tan bé com es pugui. I així com els cineastes o els cantants exploten els seus films o discs, jo voldria explotar i promocionar el meu llibre durant 1 any almenys.

6. Creus que aquest llibre tindrà èxit?

Humilment n'estic segur. Penso que el llibre, si se'n fa la promoció adequada, serà llegit per molta gent. El fet que es pugui adquirir per internet i des de qualsevol part de món les 24 hores del dia, facilitarà que es pugui difondre abastament.

Voldria donar les gràcies a tots els lectors, als quals els desitjo el millor per la seva vida.

Josep Àngel Colomés

Entrevista conduïda per Lluís Closa, fotoperiodista del Diari de Solsona