dimecres, 26 d’agost de 2009

Concorreguda festa de cloenda dels cursos de les piscines municipals de Solsona

Solsona, 26 d’agost de 2009

Concorreguda festa de cloenda dels cursos de les piscines municipals de Solsona

Les instal•lacions tanquen portes dilluns coincidint amb el final de mes

Diumenge passat, 23 d’agost, les piscines municipals de Solsona van ser l’escenari d’una participada festa de cloenda dels cursos de natació i les activitats multiesportives d’aquesta temporada. Nombrosos familiars i amics dels participants van congregar-se a les instal•lacions per celebrar l’activitat amb què es posa punt i final als cursos d’aquesta edició, a la qual han pres part un total de 252 persones.

L’alcalde, Xavier Jounou, va ser l’encarregat de presidir el lliurament de dofins, diplomes i medalles corresponents als nivells assolits aquesta temporada. Un dels joves amb un resultat més destacat és Arnau Múrcia, que enguany ha arribat al negre-or, el nivell més alt.

A les 11 del matí una norantena de nens i nenes i joves van prendre part en la desfilada dels colors dels dofins. A continuació, el públic va poder assistir a una demostració de natació, que van obrir els nedadors que enguany han assolit el dofí blanc i van finalitzar els dels nivells taronja i negre-or.

Els nedadors dels dofins blanc, blanc-groc, groc i groc-vermell van realitzar 25 metres de crol; els del dofí vermell i vermell-verd van nedar 50 metres entre crol i braça; els del verd i verd-blau van demostrar la seva tècnica també en l’estil esquena, a més dels anteriors, i els de blau, blau-taronja, taronja i negre-or van fer una exhibició en tots els estils, inclòs el papallona, al llarg de 100 metres.

Afluència d’usuaris satisfactòria
Dilluns que ve, coincidint amb el final de mes, serà l’últim dia de la temporada de bany a les piscines municipals. La regidoria d’Esports es mostra satisfeta dels usuaris registrats aquest estiu i del funcionament de les instal•lacions. Enguany s’ha detectat una important afluència de públic els migdies per nedar per lliure, segons fonts de la regidoria.

Així mateix, s’ha mantingut pràcticament invariable respecte l’estiu passat la participació a l’oferta d’activitats multiesportives organitzada per la regidoria, que ha comptat amb 237 nens i nenes. Les setmanes segona, tercera i quarta de juliol van ser les que van registrar una participació més elevada, d’entre 177 i 183 nens per setmana. A l’agost, el mes que tradicionalment és més fluix, enguany hi ha hagut més participació a les activitats que l’any passat amb una oscil•lació d’entre 54 i 93 usuaris per setmana.
Arnau Múrcia ha assolit enguany el màxim nivell, el dofí negre-or