dimecres, 1 de juliol de 2009

UN JULIOL DE BASQUETBOL, CB Solsona

Elitejove

Quan arriba el mes de juliol el pavelló de Solsona vessa d’activitat basquetbolística. Ja ha començat l’Elitejove, que enguany arriba a la 23 edició. És el campus de referència en l’àmbit de l’alta tecnificació en bàsquet masculí, no només a Catalunya, sinó a tot l’estat i amb projecció internacional. Els principals clubs de la lliga ACB hi envien les seves joves promeses. Cal destacar que per a aquest campus de Solsona, organitzat per l’Associació Esportiva Elitejove, han passat un bon nombre de les actuals figures del bàsquet català que triomfen arreu del món..

Podeu veure accedir a la informació i veure els vídeos de l’Elitejove a la web www.elitejove.eu

Mini Campus

A Solsona el mes de juliol també és sinònim de Mini Campus de Bàsquet. Ja ha esdevingut una tradició que el club organitzi el seu Mini Campus d’Estiu, adreçat al nens i nenes de la comarca. Una bona oportunitat per als infants per passar una bona estona i fer esport.

El primer torn del mini campus ha tingut lloc aquesta setmana, sota la direcció tècnica de l’entrenador Lluís Folch, i amb el suport d’un bon planter de joves esportistes del club.

Podeu accedir a un ampli reportatge fotogràfic del mini campus des de la web www.cbsolsona.com/minicampus.html