dimecres, 8 de juliol de 2009

Solsona es mulla un any més per l’esclerosi múltiple

08/07/2009

La jornada tindrà lloc diumenge de 10 del matí a 8 del vespre a les piscines municipals

Les piscines municipals de Solsona se sumen, un any més, a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que es commemora aquest diumenge, dia 12, a 600 instal·lacions catalanes. Durant tota la jornada, de 10 del matí a 8 del vespre, els solsonins podran solidaritzar-se amb la lluita contra l’esclerosi múltiple fent una donació a l’entrada, que serà gratuïta, o bé adquirint articles de la campanya d’enguany.

Així mateix, s’habilitarà un carril lliure per nedar tants metres com sigui possible per aquesta causa solidària. Les persones que participin en aquesta activitat simbòlica rebran un diploma en funció de la distància que aconsegueixin. A Solsona també s’adhereixen a la jornada les piscines d’Espaigua.

La iniciativa solidària Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que enguany arriba a la setzena edició, és promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple per sensibilitzar la societat i recaptar fons amb l’objectiu de crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de la malaltia. Es calcula que a la demarcació de Lleida hi ha entre 400 i 500 persones que tenen diagnosticada aquesta patologia, de les quals la majoria són dones.