dilluns, 27 de juliol de 2009

Pren possessió del càrrec l’agent de la Policia Local Jordi Alòs

27/07/2009

Jordi Alòs ha pres possessió del càrrec d’agent de la Policia Local de Solsona en un acte que ha tingut lloc a la sala de plens de la casa consistorial. Membre de la plantilla del cos policíac des del 2006 com a interí, l’any passat Alòs va superar el curs de formació bàsica a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i aquest mes de juliol ha finalitzat l’any de pràctiques.

En presència de la corporació local, presidida per l’alcalde, Xavier Jounou, i acompanyat de familiars i companys de feina, Jordi Alòs ha promès per la seva consciència i honor complir fidelment les obligacions com a agent de la Policia.

Amb ell, en aquests moments integren el cos municipal 11 efectius, dels quals set són funcionaris i quatre, interins. Actualment hi ha un agent que el juny es va graduar a l’Institut de Seguretat Pública i està realitzant les pràctiques, mentre que un altre hi entrarà el proper mes de setembre.

Xavier Jounou ha expressat la seva satisfacció per la progressiva normalització de la plantilla de la Policia Local i les bones qualificacions amb què els efectius de Solsona superen el curs per a aspirants. A més, l’alcalde ha manifestat que amb la seva feina diària “els policies solsonins han demostrat a bastament la seva qualitat humana i professional”.

Font: Servei de premsa de l'Ajuntament de Solsona