divendres, 31 de juliol de 2009

Nikon presenta el nou objectiu AF-S NIKKOR 70-200MM F/2.8G ED VR II

Amsterdam, Holanda, 30 de juliol de 2009 - Nikon Europe anuncia avui l'AF-S NIKKOR 70-200MM F/2.8G ED VR II, successor del Nikon 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, amb un disseny òptic completament nou per tal d'oferir nivells de qualitat d'imatge capdavanters i capacitat extesa de Reducció de Vibració (VR).

Robert Cristina, de Manager Professional Products de Nikon Europe diu: "El disseny òptic ha estat completament redissenyat per adaptar-se a les demandes dels sensors d'avui. També treballa millor a velocitats d'obturació menors i també està adapatat per complementar les últimes tecnologies d'autofocus."

Millora en condicions de poca llum

Aquest objectiu té l'última paraula en tecnologia d'estabilització de reducció de vibracions (VRII) per tal d'oferir als usuaris l'habilitat de disparar fins a 4 pasos menys de velocitat d'obturació del que d'altra forma seria possible. Hi ha dos modes disponibles: Normal per canonades normals i Active per minimitzar les vibracions causades quan es dispara des d'una moto o un avió. Ambdós modes ofereixen un visor estable, que fa que l'adquisició del punt enfocament i d'enquadrament sigui més còmode i precís.

El nou objectiu estarà disponible el novembre de 2009 amb un preu de sortida que rondarà els 2.430 euros.