dilluns, 20 de juliol de 2009

Montse Isanta al Trofeu Ciutat de Lleida, Club Patinatge Solsonès

Montse Isanta al Trofeu Ciutat de Lleida

El passat 19 de juliol, al pavelló poliesportiu de la Bordeta, es celebrava el Trofeu Ciutat de Lleida. El C.P. Solsonès va ser representat per Montse Isanta.

Montse Isanta, en la categoria juvenil, comença el cicle de trofeus amb uns bons resultats. El Trofeu Ciutat de Lleida és el primer dels tres trofeus que se celebren al llarg de l’any: aquest, el Trofeu Ciutat de Mollerussa i el Trofeu Ciutat de Solsona. Al final, tots tres, s’agrupen sota la nomenclatura de Trofeu Federació, tot acollint sota aquest nom, els patinadors i patinadores categories nacionals de la nostra Territorial.

En arribar, al matí, van tenir lloc els entrenaments de les diferents categories que hi participaven: aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior i sènior. Seguidament, començava la competició que s’organitzaria en primer lloc, amb el programa curt obligatori i per la tarda, en segon lloc, el programa lliure o llarg.

Durant el programa curt obligatori, la Montse, va efectuar molt bons salts i piruetes, amb una línia de passos en diagonal, que deixava bocabadats als assistents. En el seu treball, va poder treure amb gran correcció el combinat de salts, de gran dificultat, a més d’una bona pirueta combinada i un bon estil. Va aconseguir la cinquena posició de la classificació, deixant per la tarda, una jornada força esperançadora.

Després de dinar, tenia lloc la competició referent al programa lliure o llarg. Aquí, Montse Isanta va poder fer gala de tot allò que realment sap fer damunt d’uns patins; i no ens va decebre. La Montse ens deixava amb la boca oberta amb un combinat de salts, un doble lutz aguantat, un doble rittberger pràcticament sencer, una bonica de pirueta de taló combinada i altres integratius de gran dificultat en el programa; juntament amb una preciosa línia de passos en cercle, i una altra en diagonal, seguint la música i executant la coreografia amb molta precisió. Després de tot, Montse Isanta, es col•locava en cinquena posició de la classificació final i obtenia així, un magnífic resultat.

Moltes felicitats a la Montse pels grans resultats obtinguts! Gràcies als seus pares per acompanyar-nos sempre i estar pendents de tot! En definitiva, gràcies a tots! Esperem que la Montse tingui molt bons auguris en la resta de trofeus i ben aviat puguem informar-vos d’altres mèrits.
Montse Isanta, programa obligatòri


Montse Isanta, programa lliure